Még várni kell a PC-s Super Street Fighter IV-re

  • Írta: fojesz
  • 2011. január 17.
  • Érdekesség
Link másolása
A Capcom továbbra is tervezi, hogy egyszer PC-re is elkészítik a Super Street Fighter IV-et, de jelen pillanatban nincs szabad kapacitásuk a számítógépes verzióra. A kérdés szokás szerint a rajongóktól érkezett, míg a Capcom illetékese a szokásos sablondumával rukkolt elő: még nincs, de majd lesz.

Amióta PC-re is megjelent a Street Fighter IV (sok más, egyébként konzolos Capcom-címmel egyetemben), a rajongók fellélegezhettek: végre megint érkezik normális verekedős játék a platformra, sőt ami azt illeti, a PC-s Street Fighter IV valamivel tartalmasabb is volt a konzolos változatoknál.

A Super Street Fighter IV először megint konzolokra jelent meg (ennek már lassan egy éve), ám a Capcom jó előre megígérte: ebből a játékból is szeretnének PC-s verziót készíteni, igaz, azóta mélyen hallgatnak felőle, legutóbb a sorozat producere, Yoshinori Ono intette türelemre a rajongókat.

A nemrég kiadott Ask Capcom nevet viselő videós kérdezz-felelekben megint előkerült a téma, s ha lehet, ezúttal még kevésbé pozitív visszajelzéseket kaptunk: Christian Svensson, a Capcom egyik igazgatója azzal védekezett, hogy egyszerűen nincs erőforrásuk a PC-s Super Street Fighter IV elkészítésére. "Van egy csapatunk, amelyik a Super Street Fighter IV 3DS-t csinálja, korábban ők dolgoztak az árkádtermi változaton is, most pedig a Street Fighter x Tekkenre állnak rá" - mondta, majd hozzátette: ő maga is hardcore PC-játékos, és továbbra is kiáll a számítógépes verzió mellett. "Talán a jövőben változtathatunk a fő kérdésen: a 'Miért nincs még itt?" helyett 'Mi tartott idáig?"-ra."

Szép beszéd, Svensson úr, de addig is: miért nincsen PC-s verzió?

21.
21.
Henry82
#17: Ne lyukadjunk már ki megint a PC vs konzol háborúnál, én egy szóval nem mondtam, hogy a PC-n valamivel is jobb lenne játszani mint konzolon, nekem ugyan nincs, de szeretem a PS-t is meg az Xbox-ot is, csak azért szólaltam fel, mert sokan ennyivel zárják le a PC-s verziókat, hogy az szar, mert az xy játékot jobb gamepaddel, TV-n játszani. No ez az amit PC-n is lehet, ennyi.
Van sok más előnye a konzoloknak, normális ember nem is vitatja, de ez biztosan nem a gamepad léte és a TV-re kötés lehetősége.

19: Akkor félreértettelek, bocs!
Egyébként HDMI-s videokari nem nagy összeg manapság, egy HDTV sem (82cm), aki komolyabban veszi a játékokat, csak be tud ruházni ilyenekre.
20.
20.
abydos
#18: Ezt tőled bóknak veszem :)
19.
19.
Quent1n
#15: Nem vagyok konzolos :P

PCn gondoltam a gamepados játékot ha nem jött volna át. :) Egyébként meg az emberek elenyésző százaléka köti HDTV-re a PC-t már csak azért is mert nincs mindenkinek HDMIs videokarija többek közt nekem sincs. :) Jah és HDTVm sincs.

Biztos nekem akartál válaszolni? :)

#17: Ez viszont butaság. 720p-be ami ugye a konzolos gammák legtöbbjére jellemző, elég sok játék futtatható élvezetesen egy közepes PCn, tehát azért ne mondjuk, hogy a PC nem játékra való. Az a része igaz, hogy konzolra jobb minőségű és úgy alapjában jobb játékok jönnek ki, ezért is akarok venni egyet. :)
18.
18.
Irasalgor
#17: Jajj de buta vagy istenem
17.
17.
abydos
#15: Kedves PC-sek mikor fogjátok már fel végre, hogy konzolra sokkal több és jobb játék jön ki, és ott is van mindenféle földi jó és HDTv-re köthetők. Én PC-n nyomom a Need for Speedet, gamepaddal és olyan kijelzőre kötöm a milyenre akarom, így olyan élményt kaphatnék PC-n, mint egy konzolon, csak egy valami nem olyan mint a mesékben: AZ A ROHADT FPS SZÁMLÁLÓ 18 ALATT CIRKÁL EGY KONZOLNÁL 2X DRÁGÁBB GÉPEN! Ezért rühellem ezt a rohadt szutyok számítógépet, mert bármire jó, de játékra nem! Ép csak a konzolosok nyugalmát nem élvezhetem, hogy "ez úgyis menni fog a gépemen, mert Ps3 vagy Xbox360 felirat van rajta"! Ott a gépigényt pár betü jelöli, itt meg hiába 2x jobb a géped a minimumnál, akkor is szaggat, összeomlik!
16.
16.
hakydakillah
15. én pontosan így játszok, az egyik HDMI kimenet konzolokra, a másik meg Pc-re megy, vezeték nélküli egér-billentyűzet + Xbox controller :-)
15.
15.
Henry82
#13: Kedves konzolosok mikor fogjátok már fel végre, hogy PC-re ugyan úgy léteznek gamepadok, kormányok, joy-ok, minden, és egy HDMI kábel segítségével fél perc alatt HD tv-re köthető?!Már annyian leírták, K2 The Highest is, mégsem sikerül megérteni...Én pl PC-n nyomom a Fifát egy Xbox kontrollerrel (Xbox 360 Controller for Windows) és olyan TV-re kötöm amire akarom, így ugyan azt az élményt kapom mint ti és ez így lenne egy verekedős játékkal is, ha kijönne PC-re, okés?
13.
13.
Quent1n
#9: Jó a nagy HD tv csak több HD játék kéne ;) De amúgy gamepadon iesmit jobb játszani már csak a bill . kímélése végett is :D

abydos: Nálad a pont. :)
11.
11.
danez11
#8: óóó nagyonszépen köszönöm főnök :D
10.
10.
K2 The Highest
#9: PC-n is van Gamepad...Sőt TV-re is ráköthető...Én is úgy tolom.
9.
9.
Joc1
#3: ez így van, de azt te is elismered hogy jobb gamepadon játszani, meg nagy HD tévén :)
8.
8.
nasario
#7: +2 választható Ultimate támadása mindenkinek........
7.
7.
danez11
#5: asszem csak annyi, hogy a "superben" van pár új karakter meg pálya.
6.
6.
BGEE
*Super Street Fighter
5.
5.
BGEE
Amúgy mi a különbség a sima Street Fighter IV és a Super Fighter IV között?

Nemvok street fighteres és nemtudom :S
4.
4.
abydos
#3: Hát, az Arcade verekedős játékok úgy kb soha nem voltak őshonosak a személyi számítógépeken, ez amit írsz ez nagyon nem igaz. Amikor a konzolok elterjedtek, személyi számítógépek lényegében nem léteztek, de akkorra már a játéktermekben rég konzolokról futottak a bunyós játékok.

De egy kis töri: http://en.wikipedia.org/wiki/Fighting_game
3.
3.
mephi
#2: Szerintem ez a stílus régebb óta van PC-re, mint amilyen idős Te vagy :) Az megint más kérdés, hogy átvitték konzolra, és a nép már hozzászokott ehhez. De kétségtelen, hogy gamepadon ezt kényelmesebb játszani... még PC-n is ;)
2.
2.
Joc1
szerintem ez a stílus nem igazán pc-re lett kitalálva
1.
1.
marley3333
Kevés a jó verekedős játék :D szerencsére itt van ez :P..csak ugye még várni kell a pc-seknek =( ...de várunk :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...