Bezárt a Bizarre és a Propaganda Games

Egy nap alatt két stúdió is lehúzta a rolót, a Bizarre Creations-t az Activision, míg a Propaganda Games-t a Disney Interactive építette le. Az előző hónapokban már mindkét csapat csak vegetált, és bár befejezhették utolsó munkáikat, a kard végig ott lengett a fejük fölött.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#22
#20: A Blood Stone-al még nem, de a Turok nekem is bejött
DE annak idején a Pandemic is így járt szóval, meg a Grin :)
#21
Ez aztán nem semmi, ledöbbentem ezen a hiren.Sajna már nem fejezheznek be a terveik közül semmit. Kár a srácokért, volt pár jó dobásuk!
#18
Nincs igazság a világban!
#17
Törölt felhasználó
#15: nem csak ez a baj, hanem az hogy az activision egy cigány cég. amelyik fejlesztő nem képes cod szintű bevételt produkáló terméket gyártani, annak a napjai meg vannak számolva. thx goes to mr kotick again..
pont ezért nem birom a cod-ot, megöli a kreativitást. és ez szó szerint és képeletesen is igaz. ismét itt egy újabb példa.
végülis ez van, a kreativitást nem lehet örökké elnyomni. jönnek majd helyettük újak. ez egy ilyen játék :)
#15
#3: Igen, csak a lényeget nem vágod. Maradt elég csapat a sablonos tucatjátékok sorozatgyártására, de a Bizarre nem kevés remek játékot tett le az asztalra. Remélem nem oszlik fel véglegesen a csapat.
Te meg menjél szépen vissza GTA-zni.
#14
#13: Hát bizonyos értelemben igen mert ők azt a gemet megcsinálták pénzből ugye és a további pénz lenne az ö bevételük amiből pótolnák az elöálitási költséget meg abból csinálnák a további gameket is .
R go ha te letöltesz egyet és ezzel bevétel ki esést csinálsz a cégnek akkor te hozzá járultál a tönkre tételükhöz .
Ez pont olyan mint ha 1 cigit eldobsz az utcán 1 le van sz@rva de gondolj bele mit csinálna 1 millió na a játékoknál is ez van .
#13
ha letöltök egy játékot akkor kárt okozok a készítőinek, mert nem veszem meg, ezek szerint én fogom tönkre tenni az összes csapatot, akik ps3-ra vagy xbox-ra fejlesztenek, hiszen még 1 játékot sem vásároltam tőlük
#12
Bakker pedig reméltem h lesz Blur 2. is :(
Kár értük .
#11
hát, ez van! De szerintem még találkozunk valamelyik játékba a kezük munkájával, elvégre nem voltak rosszak csak épp nem volt rájuk szükség. Majd valamelyik másik kiadó felkarólja őket.
#10
hakydakillahModerátor
9. hát szerintem arra vonatkozott, hogy a legtöbb játékuk átlagosan 7-9 pontot kapott...
Itt az összesített pontozás:
PGR4 - 8,7
Bond - 7,5
Blur - 8,2
MSR - 8,9
Geometry Wars - 8,1

Szóval nagyon korrekt csapat volt, szerettem a játékaikat, remélem valaki majd felkarolja őket, és kapunk egy új PGR-t tőlük :-)
#9
65% mióta számít viszonylag jónak? A Blood Stone tucat shooter lett amiben szádba rágtak mindent.
#8
#5: nekem is ez jutott eszembe, és hogy ez miatt kell sok embernek állás után néznie, de nem hiszem, hogy sajnálni kéne őket. Egyrészt mert ilyen kaliberű kvalifikáció úgyis talál magának helyet valahol, másrészt meg a letöltésekkel számolnia kell az ilyen fajta cégeknek..
#7
Kár, hogy megszűntek a Blur jó volt és igen a többi se ki név.
#6
a metropolis street racer volt a kedvencem tőlük
hatalmas játék volt az

kár értük:(
#5
hakydakillahModerátor
Mikor valaki azt mondja, hogy mit árt azzal, hogy néha-néha letölt egy-egy játékot (ami magyarul a szinte az összes játékot jelenti), az a naaagy cégekre nincs semmi hatással, hát tessék, itt az eredmény...
PGR4 volt az egyik kedvenc játékom, rengeteget játszottam vele... Blur szintén tetszett, és a Bond is jól sikerült. Sajnálom nagyon, mert bíztam egy PGR5-ben :-(
#4
A Blood Stone-t 3x vittem végig. Nagyon jó kis game volt kár a csapatért.