Elkészült a Beyond Black Mesa fanfilm

A szükség nagy úr - gondolhatják a Half-Life 2 fanatikusok, ha egyszer a Valve képtelen lepaktálni valamelyik hollywoodi stúdióval egy HL2 mozi kapcsán, akkor a rajongók csinálnak maguknak egyet. Két éve hallottunk először a Beyond Black Mesaról, most eljött az idő, hogy Ti is megtekintsétek! Forró anyag!

A Beyond Black Mesa egy amatőr rövidfilm, s dacára az 1200 dollárra rúgó költségvetésnek - minden tekintetben profi munka. A pénzt természetesen a hét úriember saját sebből fizette. A korábbi előzetesen nem ferdítettek, a hangulat ott van a szeren, könnyedén örömkönnyeket csal az egyszeri Half-Life rajongók szemébe. Néma hősünk Adrian Shepherd, az Opposing Force szereplője, aki a lázadók oldalán harcol a Combine erői ellen, eme filmecske tele van a videojáték jellegzetességét követő akciójelenetekben, abból kölcsönzött fegyverhangokkal és robbanásokkal. Természetesen 720p-ben is élvezhetjük. Bravó, ez szép volt!

Reméljük, hogy egy józan gondolkodású producer felfigyel a srácokra és elmondhatjuk majd, hogy ez csak az első lépcső egy egészestés mozifilm előtt. Gabe! Dobd el a grillcsirkét, és hívd fel a fiúkat!

26 komment - szólj hozzá!