Elkészült a Beyond Black Mesa fanfilm

A szükség nagy úr - gondolhatják a Half-Life 2 fanatikusok, ha egyszer a Valve képtelen lepaktálni valamelyik hollywoodi stúdióval egy HL2 mozi kapcsán, akkor a rajongók csinálnak maguknak egyet. Két éve hallottunk először a Beyond Black Mesaról, most eljött az idő, hogy Ti is megtekintsétek! Forró anyag!
  • Írta: zoenn

Kommentek

#26
Nem számítotam ennyire öszetett, látványilag is fasza kisfilmre le a kalappal és jöjjön a film...
#25
#24: ?? nemértem...
#24
#21: Jackie Estacado mi?
#23
ötletes kis videó. :)
#22
OFF: littlebigplanet 2 teszt mikor lesz?
#21
Fantasztikus ahhoz képest, hogy amatőr munka :D
de jó lenne már egy HL film,csak nehogy Uwe Boll készítse el...
#20
#17: Ezzel nem értek egyet. Sok egész estés filmnek épp az a baja, hogy a forgatókönyvet egy szalvéta méretű lapra karcolják fel, dramaturgiailag lehet, hogy jól meg vannak komponálva (azzal egyébként itt sem volt baj), de attól még nullával egyenlő értékűek. Ennek a kisfilmnek nagyon jól eltalált hangulata van, biztos vagyok benne, hogy ilyen készítők megfelelő háttérrel képesek lennének jó egész estés filmet is alkotni. Sokkal nagyobb kreativitás kell egy ilyen filmhez, ami készítésénél több a hátráltató tényező, mint segítő, mint mondjuk egy Michael Bay féle grandiózus filmeposzhoz, ami esetében rendszerint pont a forgatókönyv az amit egy általános iskolással is megírathatsz egy óra közti szünetben, annyira faék.
#19
bár annyi a hiba benne hogy a COMBINE-nak a fegyvere g36c a játékban meg teljesen más volt
#18
végig lestem, mer hl fan vagyok, szép volt így ez már annyibol is hogy a gyereket adrian-nak hívták mint engem!!! ^.^
de am mi f@szér kell mindig a kövérnek meghalnia?:S:D
#17
Nem rossz, bár az Escape from City 17 fan film ennél azért minőségibb megvalósítású.

Amúgy egy fan film alapján én nem bíznék rájuk egy egész estés filmet. Az ilyen fanfilmekben általában egy kis részlet látható, főleg akció, szépen "megeffektezve".
Az tuti, hogy egy sikeres forgatókönyvet már nem tudnának összedobni. Ilyen 11 perces vidit, pedig bármelyik rendező cisnálna.
De az, hogy egy egész estés mozi, dramaturgiailag jó legyen, ahhoz profizmus kell, oda nem elég 11 perc összevagdosott akció jelenet.
#16
tudja valaki hogy mi a zene a végén?
#14
Ez brutálisan jó munka amatőrökhöz képest! Ez tényleg tökéletes filmalap lenne.
#13
#11: Azt én is furcsálltam :P
De az apró hibáival együtt is egy élvezhető :)
#11
Remek munka!!!
Csak én vettem észre ha combiner katonákon gumicsizma van :D
#10
headcrab nélkül nincs zombi, legalábbis nem a HL-ben, meg elég fürgék is voltak, a kombájnok jók voltak mondjuk meg tetszett a koncepció pl hogy a sárga husi megérdemelten bekapta a HS-t, egyáltalán mit akart az ott? :)) Összességében szép munka
#9
tényleg mestermunka,annyi ki vetni valóval hogy azért 2 év alatt kitalálhattak volna vmit a headcrabek pótlására...nem úgy tűnt hogy egyáltalán próbálkoztak volna.azt hitték elnézzük?:Dmondjuk el,de akkor is elég nagy tüske...
#8
Le a kalappal a készítők előtt. Viszont egy valamit furcsálltam. Nem emlékszem egy olyan jelenetre egyik Half Life játékból sem ahol headcrab nélkül kb Left for Dead-es zombik üldöztek volna. De lehet hogy csak nekem homályos az emlékezetem. Ezt leszámítva tényleg jó volt.
#7
Hát ez valami kurvajólett grat a srácoknak :D