Februárban jön a Fight Night Champion demója

Természetesen az EA Sports ökölvívó-szimulátora sem maradhat kipróbálható változat nélkül, így már egy hónappal a végleges változat megjelenése előtt betekintést nyerhetünk a boksz videojátékos berkekben eddigi legvadabb próbálkozásába. A demó online játékkal is fel lesz vértezve.

Az EA Sports tegnap bejelentette, hogy a Fight Night Champion demója 2011. február 1-jén érkezik Xbox Live-ra és PSN-re, és a legnagyobb vigasság, hogy a multiplayerbe is belekóstolhatunk - igaz, sietnünk kell mert állítólag csak egy hétig üzemel majd a demó-szerver.

A kipróbálható változatban egyébként - singleben is persze - négy hírhedt boxszoló izzadt bőrébe pattanhatunk. Mike Tyson, Muhammad Ali, Manny Pacquiao és Miguel Cotto érhető el, természetesen eltérő harci stílussal és állóképességgel. Sajnos sok beleszólásuk nem lesz a viadalok lebonyolításába: három menet alatt kell dűlőre vinnünk a győzelmet.

Az új irányítás, a brutális sérülések láttán ez lesz a legkiforrottabb Fight Night epizód a széria történelmében. A végleges változat március 1-jén jelenik meg.

10 komment - szólj hozzá!