Dead Space 2: Severed bejelentés

Alig jelent meg a Dead Space második része, az Electronic Arts máris bejelentette a játék első DLC-jét. A Severed két különálló fejezettel lepi meg a rajongókat, amelyek történései az alapjáték sztorijával párhuzamosan játszódnak - igen, kitaláltátok, a kiegészítőben éppen ezért nem Isaac lesz a főszereplő.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#14
Bakker, nah aszt hiszem meg varok par hetet meg beszerzem, a francnak se hianyzik ez a mizeria, melesleg meg majd sirnak hogy sokkan warezoltak, de ne is csodalkozanak, megrendeled azt nem tudod jatszani.
#13
#12: Csak egy átok konzol 50-90k plusz a játékok hozzá majd 10x annyiba kerülnek, mint amennyit én kiadok egy játékért.

Ez az EA kulcs most mi? A játékhoz kapott kulcs, amit ugye reggelni lehet az EA fiókhoz és ezért kapsz egy digis verziót is, meg (ha van) bónusz letöltéséket. Én az 1-nél (Steames) nem tudom előcsalni a kódot, pedig van egy Dead Space code.exe
#11
#8: thx
#10
Az hagyján hogy nem lesz dlc, de megvettem a ds2-t, és mivel a release date európában 28, nem enged gamelni. mivel timekódos sz*r check van benne... :S
#7
de súgjátok már meg, mivel 2dvd-s a ds2, feltelepítős, vagy mint castlevania esetében, felénél kell betenni a másodikat?!
#6
#5: Hasonlót a Capcom már eljátszott a Dead Rising 2-vel.
#5
A Dead Space 3 első DLC-je meg hamarabb fog kijönni mint maga a DS3.
#4
Nézegettem Xbox live storet, és már most elérhető 3 DLC a játékhoz, fejenként 400 pontért, bár sztem csak multis mapok.
#3
picit elfogultan..de jajj tsak jöjjön mááááá:)
#2
felegyiModerátor
Ismét szopja a kékereset akinek PC-n van meg... f*szért kell túlbonyolítani mindent, aztán csodálkoznak hogy egy alapjáraton elkúrt verziót nem vesznek meg... ki lenne olyan hülye?
#1
Megint a PC-seket szívatják...

Na, ez végre normális kiegészítésnek tűnik, nem rókabőrszagú pénzlehúzásnak. Remélem valamiben más lesz mint az alapjáték és akkor érdemes lesz beruházni rá.