Újabb regény készül a Resistance alapján

  • Írta: fojesz
  • 2011. január 26.
  • Bejelentés
Link másolása
Négy év telik el a Resistance második és harmadik része között, amelyből a játékos alap esetben csak annyit tapasztalhat meg, hogy a Chimera-invázió a folytatásra brutálisabbá vált, mint valaha. William C. Dietz viszont a rajongók segítségére siet: regényt ír a Resistance 3 előzményei alapján.

William C. Dietz egyáltalán nem ismeretlen a játékosok körében, számtalan olyan regényt tett már le az asztalra, ami valamelyik népszerű játékuniverzumban játszódik: írt már Halo-, Hitman- és Starcraft-könyvet, továbbá ő dolgozik azon a Mass Effect-regényen is, amelyik szeptember 27-én kerül majd a boltok polcaira.

A Resistance sem áll távol tőle, elvégre 2009-ben The Gathering Storm alcímmel már megjelent egy könyve, amelyik a Chimera-inváziót dolgozza fel. Következő alkotása, a júliusban debütáló Resistance: A Hole in the Sky már a második és a harmadik rész között eltelt időszakban játszódik, a főszereplője pedig az a Joseph Capelli lesz, aki egyébként a Resistance 3 főhőse is.

A Resistance harmadik része szeptember 6-án jelenik meg, természetesen csak és kizárólag PS3-ra.

4.
4.
XricsX
Magyar könyvet akarunk!!!
3.
3.
wigyory
Én is csatlakozom az előttem szólóakhoz, bár elvagyok az angol-lal -de jobban beszélem egyenlőre a magyart, igy ezt jobban értékelném.
1.
1.
biolencse
Remélem, lefordítják magyarra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...