Dead Space 2 - fejlesztői napló a fényekről

  • Írta: zoenn
  • 2011. január 26.
  • Videó
Link másolása
Mint minden horrorjáték lényeges elemei a mesteri fény-árnyék effektek, a Visceral Games is éjt nappallá téve azon fáradozott, hogy ezzel kellően megalapozza a hangulatot. Erről szól a fejlesztők legfrissebb videónaplója, pluszban szereztünk fél tucat képet az iPhone-iPades verzióból is.

A játékos fajtája válogatja, hogy bejön-e neki a hideglelős cím, pláne ha azt egy gyéren megvilágított szobában, egyedül, lehetőleg éjszaka teljesíti. Nem semmi lelki terror, még a képernyő innenső oldaláról vizslatva az eseményeket - a Visceral Games regél nekünk egy sort a fényekről és arról, hogy azok miként befolyásolják a hangulatot.

A Dead Space 2 az iOS operációs rendszerrel ellátott Apple készülékekre is megjelenik, az erre a platformra jellemző játékmeneti és irányítási sajátságokkal. A némileg puritánabb látvány is elég arra, hogy hordozható eszközökön, bármikor hódoljunk a rémületkeltésnek. Hat kép az iPhone/iPades verzióból:

3.
3.
viC88
azért ha szembejönne velem az a kis japócsaj a fészbúk kezelőfelületének használatánál többet nem igen néznék ki belőle... aztközbemikvannak...
2.
2.
wigyory
Sok sikert, kicsit irigykedem! Én hétvégén jövök haza "külhonból"-majd levadászom én is Ps3-ra! Aztán annyi a nechromorfoknak!
1.
1.
XricsX
ÁÁÁÁÁ IGEEEEN MÁR TOLOM IS PS-EN :D:D:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...