Killzone 3 - három hét múlva jön a demó

  • Írta: fojesz
  • 2011. január 26.
  • Letöltés
Link másolása
Egy héttel a Killlzone 3 megjelenése előtt válik letölthetővé a játék demója is, de ha van PlayStation Plus hozzáférésed, akkor még korábban vetheted bele magad az ISA és a Helghast Birodalom háborújába. A demóból két verzió készül: egy 2D-s és egy 3D-s.

Amennyiben előfizetsz a PlayStation Plus szolgáltatásra, már február 9-én letöltheted a Killzone 3 demóját, ha pedig nem, akkor sem kell sokkal tovább várnod: ez esetben egy héttel később, február 16-án teheted magadévá a kipróbálható verziót.

A demóból két különböző változat lesz, egy 2D-s és egy 3D-s. Az alapvető különbséget valószínűleg nem kell elmagyarázni, de azért arra felhívnánk a figyelmet, hogyha 3D-s tévé híján az utóbbit töltöd le, akkor kénytelen leszel a másikat is lerángatni, mert nem fog elindulni. Sőt a 2D-s verziót egyébként is érdemes leszedni, mert ebbe a változatba az osztott képernyős kooperatív mód is bekerült, a 3D-sbe pedig nem.

A két verzióban egyébként ugyanaz a pálya, az Icy Incursion kerül bemutatásra, és lehet használni a PlayStation Move-ot is, hogy végképp teljes legyen a kép. A Killzone 3 február 23-án kerül az európai boltok polcaira, ízelítőként vessetek egy pillantást az új multiplayer előzetesre!

8.
8.
wigyory
De mocsok messze van a február 23.-a, én egészben szeretném tolni a gamet! Csipem a demókat is, de ha belemerülök, akkor még kajálni sem állok fel a gép mellől! Ez a sorozat is a kedvenceim egyike!
7.
7.
NECROSMOKE
#5: Pedig már van a PS STORE-on,ha jól emlékszem MLB 2010 is(baseball)és még 1-2 demó
6.
6.
Jinbobo
Én is nagyon várom! Remélem egy nagy tűzharcú, kb 30perces pályát kapunk.
5.
5.
Mortis
Külön 3D-s demó? Ilyet se hallottam még. :D
4.
4.
NECROSMOKE
Ez atomjó
Ez jó!!!!akkor én feb. 9 már tolhatom is demót :D
1.
1.
zotyi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...