Megvan a Darkspore megjelenési dátuma

Testközelben a Darkspore megjelenése, az Electronic Arts bejelentette a játék végleges boltokba kerülési dátumát. A Darkspore a Diablo játékmenetére hajaz, éppen ezért fontos megjegyezni, hogy valójában nem folytatása és nem is a kiegészítése lesz a Spore-nak, hanem egy önálló programot üdvözülhetünk.

Az EA Studio Showcase keretei között leleplezett Darkspore meglepte a közönséget, a rajongók nem gondolták volna, hogy Diablo-klónt csinálnak az egykori evolúciós fejlődést középpontba állító stratégiából.

A Darkspore eddig nem tűnik rossz próbálkozásnak, sőt kifejezetten érdekes, hogy a Maxis átültette a Spore Creature Creator részét a játékba, így hősünket úgy szabhatjuk testre, ahogy jólesik. Ahogy azt az új fejlesztői naplóban is mutatják, a Darkspore-ban néhány "alaphős" közül választhatnak majd a játékosok, onnantól kezdve pedig rajtuk múlik, hogy mit hogyan alakítanak, formálnak rajtuk.

És már nem is kell sokat várni a játékra! A Maxis közösségi menedzsere a Darkspore hivatalos fórumain jelentette be, hogy az Egyesült Államokba március 29-én, míg Európába április 1-jén érkezik meg az új cím. A bétatesztelésre továbbra is lehet jelentkezni, ám egyelőre még nem tudni, hogy mikor veszi kezdetét a próbaidőszak.

11 komment - szólj hozzá!