Megvan a Darkspore megjelenési dátuma

  • Írta: fojesz
  • 2011. január 29.
  • Megjelenés
Link másolása
Testközelben a Darkspore megjelenése, az Electronic Arts bejelentette a játék végleges boltokba kerülési dátumát. A Darkspore a Diablo játékmenetére hajaz, éppen ezért fontos megjegyezni, hogy valójában nem folytatása és nem is a kiegészítése lesz a Spore-nak, hanem egy önálló programot üdvözülhetünk.

Az EA Studio Showcase keretei között leleplezett Darkspore meglepte a közönséget, a rajongók nem gondolták volna, hogy Diablo-klónt csinálnak az egykori evolúciós fejlődést középpontba állító stratégiából.

A Darkspore eddig nem tűnik rossz próbálkozásnak, sőt kifejezetten érdekes, hogy a Maxis átültette a Spore Creature Creator részét a játékba, így hősünket úgy szabhatjuk testre, ahogy jólesik. Ahogy azt az új fejlesztői naplóban is mutatják, a Darkspore-ban néhány "alaphős" közül választhatnak majd a játékosok, onnantól kezdve pedig rajtuk múlik, hogy mit hogyan alakítanak, formálnak rajtuk.

És már nem is kell sokat várni a játékra! A Maxis közösségi menedzsere a Darkspore hivatalos fórumain jelentette be, hogy az Egyesült Államokba március 29-én, míg Európába április 1-jén érkezik meg az új cím. A bétatesztelésre továbbra is lehet jelentkezni, ám egyelőre még nem tudni, hogy mikor veszi kezdetét a próbaidőszak.

11.
11.
XDannyL
A fenébe... ez a Spore el lett b*szva :S xD (bocsi a kifejezésért)
Az első rész olyan marha jól kezdődött :) Az nagyon tetszett egészen addig, míg nem ment át az egész stratégiai játékká. Most már csak egyre rosszabb lesz sajna :(
10.
10.
NereusLaceee
Háát, az a baj, hogy én ettől a sok variálhatóságtól távol vagyok. Már annyira nem tud lekötni, nincs türelmem válogatni 40000000 cucc között. Még az NFS:U2-ben imádtam :)
9.
9.
xboxman
7.
7.
Hardy
Sokat nyomtam a sima Sporet lehet ezt megveszem.
6.
6.
turleysqt
4: nem értem az összefüggést a kor és a játék között.16 év fölött már nem élvezhetem az ilyeneket?:)
3.
3.
abydos
Várós, jól néz ki, ha lemegy az ára, alap, hogy megveszem :)
1.
1.
Folti90
Nagyon távol áll tőlem ez a játék:(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...