Pandora's Tower - új JRPG Nintendo Wii-re?

A Nintendo egyelőre még titkolózik új japán szerepjátékának részleteiről, ám a teaseroldal fellövésével végre tisztázott a játék címe, mely vélhetőleg egy Final Fantasy-szerű frencsájz első darabjának képét festi le előttünk. A játék morális döntésekre kényszerít minket, választhatunk a jó és a rossz oldal között.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#3
a graces a legdurvább, az pl wii játékként indult, elindult egy nem hivatalos angolosítás a www.talesofgraces.com oldalon, aztán wiire nem jön angolul, de a PS3mas tales of graces f-et meg kiadják angolul, erre leállt a wiis graces angolosítása, mikor majdnem készen voltak vele, asszem casual konzolt többé nem vennék, hiába lenne japán szempontból komoly.
#2
én meg azt remélem hogy nem jut a xenoblade/last story/tales of graces/dragon quest monsters BRW/fatal frame 4 sorsára ezek kijöttek japánban, de japánon kívül nem akarják kiadni, pedig a wii talán legkomolyabb játékairól van szó (csak arra tudok gondolni hogy Japánon belül van igény az igényes wii játékokra, japánon kívül nincs)...
#1
Nah. Szükség is van már valami új sorozatra. Remélem elég drasztikus újítások lesznek benne, mert várunk valami hasonlóra már jópár éve. :)