Az NGP-t is meghódítja a Dead Space

  • Írta: zoenn
  • 2011. január 31.
  • Hír
Link másolása
A Visceral Games már korábban is hangsúlyozta, hogy minél szélesebb körben szeretné bővíteni a Dead Space frencsájzt, ideértve az esetleges Next Generation Portable verziót is, ami a minőség érdekében nem sima port lenne. A kézikonzolos változat hasonlítana a Wii-s Extractionhoz.

A Dead Space-sorozat azért is jelentős vállalkozás, mivel a fejlesztők nem érik be sima konverziókkal, minden platformon szeretnének egyedi spin-offot letenni az asztalra és természetesen arra is hajlandóságot mutatnak, hogy a Sony új kézikonzolját is meghódítsák.

Amikor a CVG munkatársa arról érdeklődött Ian Milham művészeti vezetőtől, hogy a Dead Space-frencsájz a Sony NGP-jére költözhet-e, az úriember így válaszolt:

"Abszolút érdekeltek vagyunk abban, hogy a jövőben a Dead Space 2 más platformokra is megjelenjen. Azonban fontos számunkra az, hogy nem sima portokkal dobálózunk. Nem kopott konverziókat szeretnénk már platformokra elhozni. Amikor megcsináltuk a Dead Space: Extractiont, akkor a minőségre törekedtünk és a Wii erősségeinek kihasználására, hasonlóan a filmekhez és a képregényekhez."

Milham szerint a jó munka kulcsa az, hogy ki tudják használni minden médium jellegzetességeit, így építve tovább a sorozatot.

"Amikor az NGP-re, vagy bármely más jövőbeli platformra el szeretnénk hozni a játékot, azt szeretném, ha hozzátennénk valamit, ami kihasználja a platform erősségeit, nem pedig csak egy gyenge porttal súlyosbítani a helyzetet."

Milyen jól látja Milham úr, olykor a nyereségvágy felett a kritikai érdemek mindennél fontosabbak.

5.
5.
Mortis
Ez a jó hozzáállás. Példát vehetne róluk egy néhány fejlesztőcsapat.
4.
4.
Ecetes sajt
Egyre jobban b*sztatja a fantáziámat ez a játék :) Pedig nem szeretem az ilyen paráztatós gémeket és nem akarok csalódni ha megveszem.
3.
3.
adam183
Ennek örömére kiadhatnák a DS2-t PSP-re! :D
2.
2.
boxgamer12
Nekem ez egyre biztosabb vételnek tűnik!!:P
1.
1.
Ca$h
Na ezzel meg is jött a kedvem a PS3-as extractionhöz! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...