A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Befutottak a legfrissebb hazai játékeladásai toplisták, s bár a csúcstartó még mindig a World of Warcraft előfizetői kártyája, néhány érdekes változás történt az elmúlt héten: a Kinect Sports például egészen a második helyre kapaszkodott fel, ami egyúttal a Kinect hazai sikerét is kiválóan prezentálja.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#17
felpakolhatná magát a halo:reach...már kicsit télleg kurva unalmas ez a rohadt wow mánia(félreértés ne essék imádom a wowot) De akkor is
#16
#14: "Túlléptek"? Ezt vmi fejlődés ként akartad felhozni vagy mi?
#15
jowan...gondoltam...minden a szokásos -.-
#14
Nézetek egy Nagy-Brit listát nagyon meglátszik hogy ők már túléptek a PC-n és a konzolos játékok a vezérek
#13
#1: A WoW kártya csak a magyarok fantáziájában van az élen, mert szegényke nem szoftver. A fejlett nyugati világ országaiban erre már ráeszméltek nálunk még nem. :) Javaslom vedd úgy mint ha ott se lenne. Top 9es lista. :)

Egyébként a PC-s listából a Spore szerintem kiemelkedik a többi casual közül.
#12
9. Gears of War 6. Gears of War 2 megerdemli hogy a boxnal a top listan legyenek nagyon jo jatekok :D :D :D
#11
#10: Hát én legutóbb Alpha Industries kabátot akartam beszerezni, mert amit kinéztem pont akcióban volt az Alpha Shop-ban, írtam is egy mailt nekik, hogy mennyiért szállítanak Magyarországra, visszaírtak, hogy 60 dollár, azaz kb 12 000 Ft, plusz ha megérkezik akkor még fizethetek +20% adót rá, úgyhogy mondtam, hogy kösz, akkor már inkább megveszem itthon.

De van olyan bolt, ami pl X dollár felett ingyen postáz még Magyarországra is (Amerikai bolt!). Szóval találni kell ilyet, szerintem az Amazon pont nem ilyen, azért írtam.
#10
felegyiModerátor
#5: Ez attól függ... pl. ha más kézből azaz nem boltból rendelsz akkor igencsak olcsón kijössz! Rendeltem már sok mindent külföldről iOffer-en keresztül... eredeti Lacoste cipőt 16k-ért (itthon ugyanez 38k) és a postaköltséget a feladó állta... Ray-Ban szemüveget 6k-ért és a postaköltséget ugyancsak a feladó állta... megjegyzem, vannak átbaszások, ezért csak okosan... viszont termékeim 95%-a mind eredeti volt jó minőségben díszdobozban!
#9
#5: 32600 vámmla, postaköltséggel együtt
#8
Használtan se jó rendelni? (Azu amazonon használtt is árulnak) Használt került 23ezerbe
#7
Azért kicsit szégyen, hogy a LBP2 23. lett...Ez azért elárul egy keveset a magyar gamerek kreativitásáról. :(
#6
Német Amazon-on 122 euro a kinect: kb 34 000 Ft, plusz postaköltség, és máris a hazai 40k-nál vagyunk.

Amerikai Amazon-on 149 dollár, ami kb 30 000 Ft, plusz itthon fizethetsz rá 6000 Ft-ot a vámolásnál, plusz a postaköltség, ami minimum 5k, így szintén a hazai 40k-s árnál tartunk.

Óriási tévedés, hogy az USA-ból megéri rendelni sima boltból. Akkor éri meg, ha olyat akarsz venni, amit Európában nem árulnak, illetve ha Ebay-ről rendelsz, akkor meg tudod dumálni az eladóval, hogy bontottan adja fel, ne új cuccként, trükközzön az árbecsléssel feladáskor...
Tudod, hol csinálja ez meg neked az Amazon...
#5
xboxman: Biztos, hogy nem 23k főleg nem az Amazonról...
Nem tudom, hogy számol, de a legolcsóbb kiszerelés 149,99 dollár az Amazonon, ahhoz hozzá kell számítani a szállítási költséget, ami min. 5e ft, plusz mikor megérkezik Magyarországra, vámot KELL rá majd fizetni, ami 20%, szóval nem hinném, hogy megéri, mivel EU-n kívülről jön, fizetni kell rá adót, az Amazon meg nem fogja bontottként feladni...

Az európai amazon-on meg drágább, mivel az MS árképzése 1 dollár=1 euró, így bár EU belül nincs vám, áfa meg semmi, csak postaköltség, még így se jön ki olcsóbban az árképzés miatt. Ugyanez az Apple cucc is.
#4
A 360-os listánál érdemes megfigyelni, hogy a legnagyobb magyar videojáték üzletláncnál ezek voltak akciózva. Ha 2-t vettél, nagyon szép ár jött ki!
#3
csak 23k-ért?
#2
Semmi változás..
#1
Az élen a szokásos WoW kártya van.
A briteknél inkább előfizetnek.
Én most akarok venni egy Kinectet amazonról. 23k-ért megéri (+postaköltség)