Bemutatkozik a Sega Rally Online Arcade

  • Írta: fojesz
  • 2011. február 1.
  • Bejelentés
Link másolása
Sega Rally érkezik az Xbox Live-ra és a PlayStation Networkre, legalábbis a címében mindenképpen új játékról van szó. A gyakorlatban már kevésbé, ugyanis az új rész a 2007-es Sega Rally és a játéktermi Sega Rally 3 legjobb elemeit emeli majd át - a megjelenése még idén várható.

2007-ben a Sega kidobta a Sega Rally-ért felelős stúdióját, s míg a srácok azóta vígan élik a mindennapjaikat a Codemasters szárnyai alatt, a Sega Rally-ról nem sokat hallottunk: a 2007-es epizód (Amerikában Sega Rally Revo, nálunk csak Sega Rally) és a játéktermi Sega Rally 3 óta nem nyúlt a kiadó a címhez.

Mostanáig. A Sega a minap bejelentette, hogy az idei év végén mutatkozik be a Sega Rally Online Arcade a PSN és az Xbox Live rendszereken. A játék tulajdonképpen csak a címében új, mivel a Revo és a Sega Rally 3 legjobb elemeit fogja átvenni, beleértve a Championship Battle módot és a Time Attacket, valamint 13 autót. A grafika természetesen nagyfelbontású lesz, a multiplayer módban 5 játékos játszhat majd.

Árról, esetleges saját újdonságokról nem esett szó, és a fenti kép is csak illusztráció - a Sega Rally Revo látható rajta.

2.
2.
Vendu
Jaj ne nevetség tárgya már ez a Sega Rally.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...