Ma indul a Killzone 3 nyílt bétateszt

Már tegnap el kellett volna kezdődnie a mindenki számára elérhető bétának, ám a Guerilla Games az utolsó pillanatban visszalépett, így egy napot eltolódott a kezdés dátuma. Nagy baj nincs, a fennmaradó 24 órát a fejlesztők az utolsó csiszolgatásokkal töltötték - ennyit talán elnézünk nekik.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#42
Fagyival tolta már valaki? Milyen?
#41
Épp most töltöm. : )
#40
#23: Vazz, kihagyam az agyam, sorry. Ráadásul azért gáz mert a Liberationt és az 1-et is végigtoltam:)
#39
#34: azért vacak mert ezt nem codnak hívják

De nem kell csodálkozni. verhet mindent és megmutathatja,hogy kell fejlődni 2 év alatt (pedig a 2.-t se pipálták még le sok mindenben) akkor se fog többet kapni mint 8.5 átlagban.
A cod 2-3 órás sztorira és NULLA fejlődésre is megkapja a 10pontot. Ennyi.
#38
nekem is nagyon tetszik :) csak még nem látom át a játékot :) de tuti vétel lesz :)
#37
Már kipróbáltam a beta-t egész élvezetes.
#36
Törölt felhasználó
#34: Hidd el, a kettes rész story módjával semmi gond sincs, 10-szer értelmesebb, mint a COD-ok, és a társai. Valószínűleg a 3-ik rész is mozgalmas lesz (mégha nem is olyan szép mint a 2-ik rész)!
#35
Törölt felhasználó
#18: Ha végig olvastad volna, amit írtam, akkor tudnád, hogy egyáltalán nem a grafikára mentem CSAK rá, hanem gyakorlatilag mindenre.

Megemlítettem a célzást, és a játékélményt, amire azt írtam, hogy ez nagyon ott van, a zenéről is írtam. Úgyhogy igazságtalan vagy.
#34
az ign 8.5-öt adott a killzone 3-ra. szerintük a sztori gyengébb, mint a második részé. ez nem túl biztató annak a tükrében amiket hallottam a kettes történetéről.
#33
Törölt felhasználó
#32: Javítás:
akkor jó nagy hülye vagy kis apám!

Az egyik legmozgalmasabb FPS, amit valaha láttam, a Killzone 2, és kész!
Ezt többen is így gondolják, de legyen neked igazad
#32
Törölt felhasználó
#18: egy: nem vagyok öreg, FIAM
kettő: a tények azok tények, és a második rész szebb, mint a harmadik a 3D-s hülyeség miatt. Ha szerinted unalmas volt a Killzone 2, akkor jó nagy hülye kis apám!
#31
#30: Nekem még csak 380 MB szedet le.igaz most vagy1 órája tettem oda.Közben meg játszottam valami onlineos gémet és olyankor megállitja.igaz amugy is szar a netem :(
#30
#29: akk mázlim volt
12 után 2 perccel 25 perc alatt lejött 5megás nettel
#29
#28: most már begyorsult :) de előbb kb fél óráig 1%-nál volt a letöltés :)
#28
#24: Attól függ mi a lassú neked....nekem kb 5 perc volt :)
Nem dobtam hanyatt magam ettöl a betától....de van 1 érzésem hogy a single részre gyúrtak rá most a fejlesztők!Maga a KZ2 múlti is tökéletes volt ugyhogy minek változtassanak akkorát :) Van változás de nem egetrengető.....Jó game!
#26
#21: Nekem tetszett(tetszik)a KZ 2 nagyon.az első rész az olyan monoton,csendes volt.Pedig volt társad is.De az is tetszett mint klasszikus.Erre csak annyit,hogy ízlések és pofonok.
#25
dee kemény :D:D kinyomta a szemét XDD marhanagy :DD:,nem semmi, kicsit irigykedem bár majd jön a gow 3 meg a crysis 2 :)
#24
nálatok is lassan tölti? :S