Törölték a PC-s Battlefield 1943-at

  • Írta: zoenn
  • 2011. február 4.
  • Gyászhír
Link másolása
A DICE sajnálattal közölte, hogy immáron hivatalosan is törlik a Battlefield 1943 és a Bad Company 2 - Onslaught PC-s verzióját. Elmondásuk szerint a döntés nehéz volt, de így jobban összpontosíthatják erőiket a közelgő Battlefield 3-ra. Talán az EA fokozott munkatempót követelt meg?

Karl Magnus Troedsson, a stúdió fő menedzserének a Battlefield blogon tett bejelentése nem minden számítógéptulaj szívét dobogatja meg, mivel közölte, hogy a PC-s Battlefield 1943 és a Bad Company 2 Onslaught kiegészítése már sosem éri meg a megjelenést. Kifejtette, hogy nehéz döntést hoztak meg, ám a DICE-nek muszáj jobban összpontosítania tartalékait a Battlefield 3-ra.

"Eljön az az idő a stúdió életében, amikor választania kell, hogy a hozzánk képest a lehető legjobb döntéseket hozzuk. A DICE főhadiszállásán mindenki elkötelezett aziránt, hogy pokolian jó, új és innovatív, minőségi játékokat tegyünk le az asztalra (...). Gyakran kell kemény kihívásoknak eleget tenni, ha a kiadási ütemtervet és a stúdió képességeit nézzük."

Troedsson hozzátette: "Tudjuk, hogy néhányan már türelmetlenül vártátok a Battlefield 1943 és a Bad Company 2 - Onslaught PC-s verzióját. Szomorú vagyok, hogy azt kell mondanom, hogy immáron hivatalosan is töröltük őket."

A csapat most arra összpontosít, hogy a lehető legjobb játékélményt biztosítsák a következő nagy projekt kapcsán, s ebbe nem férnek bele a párhuzamos fejlesztések.

"Biztosak vagyunk benne, hogy ez ahhoz vezet, hogy a Battlefield 3 élménye még jobb lesz, s nem csak PC-n, hanem az összes platformon."

Arra gyanakszunk, hogy az EA nagyobb erőbedobásra ösztökélte a srácokat, hiszen megállíthatatlanul közeleg az őszi megjelenési dátum.

13.
13.
HorvathD
az 1943 egész jó kis "fuck with counter-strike" játék lett volna.
Az onslaught csak egy kis kieg ami egy hétig élvezhető a haverokkal,de azon kívül nem.
Talán a helikopter vezetés megtanulására és fegyver tesztelésre jó,ami helyett berahattak volna egy lőteret és egy Vezető tanfolyamos pályát,mert a helikoptert élő meccsen nehéz megtanulni kezelni.
10.
10.
XDannyL
Kár éte :S
PS3-on játszottam vele és nagyon nagyon jó :P
9.
9.
szogyenyi
Hülyeség, hogy eltörölték. Jobb lenne, ha addig nem foglalkoztak volna vele, míg a 3 ki nem jön, majd ráállnak erre a 2 projektre. Többet kaszáltak volna vele, de hát ők tudják.
8.
8.
Split
#7: Ránk, mint játékosokra igen, de ránk, mint PC-sekre nem...
7.
7.
Mortis
Jó döntés. Minden erőt az új Battlefield-re. Gondolnak ránk a fejlesztők. :)
6.
6.
kukac450
#4: benne vagyok a closed beta-ba, és szerintem rohadt jó ... főleg ez az új repülőteres pálya ... ^^
5.
5.
shooter1234
Kár érte:( Remélem az is olyan szar sci-fi irányt vesz, mint a legutóbbi batlefield, nekem az sem kelllett, kár az 1943ért).
4.
4.
deak1995
de annak nincs is jó grafikája:S
3.
3.
fojesz
#2: Battlefield Play4Free.
2.
2.
deak1995
milyen ingyenes battlefieldről beszélsz?
1.
1.
Én nem is bánom. Kapunk helyette egy ingyenes Battlefieldet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...