Visszatérhet az Onimusha

  • Írta: InGen
  • 2011. február 6.
  • Érdekesség
Link másolása
Pár hónapja már híreztünk róla, hogy Japánban néhányan az Onimusha visszatérését szeretnék elérni. A címért felelős producer, Yoshinori Ono azonban most úgy érzi, tényleg eljött az idő arra, hogy megpróbálják feltámasztani ezt a klasszikus sorozatot. S ne feledjük, hogy ő hozta vissza a Street Fightert is!

Az Onimusha sosem tartozott a legnépszerűbb játékok közé Európában, de azért itt is akadt tisztességes rajongótábora, például a Gamekapocs korábbi főszerkesztője, Myko Alto is teljesen oda volt a címért. Ennek ellenére a legutolsó rész 2006-ban jelent meg PS2-re, és azóta teljes a csend.


Nos,  Yoshinori Ono úgy érzi, itt az idő arra, hogy megpróbálják feltámasztani a sorozatot, de ezúttal sokat kell majd változtatniuk, és sokkal többet kell letenniük az asztalra: "Úgy gondolom, hogy az is elképzelhető, hogy még a sima single player módon is túl kell majd lépnünk. Kell lennie valami módnak arra, hogy úgy bővítsük az eddigiket, hogy közben bevonjuk a közösséget is. Például valamiféle többjátékos üzemmóddal."

Ono szerint egyelőre az ötleteket gyűjtik, majd ha úgy érzik, hogy megfelelően ütős anyagot sikerült összehozniuk, akkor a vezetőség elé állnak, hogy engedélyt kérjenek a játék elkészítésére. A helyzet hasonló a Darkstalkersszel is: a producer elmondta, hogy láthatóan komoly igény lenne rá, és folyamatosan szekálja a vezetést azzal kapcsolatban, hogy készítsenek neki folytatást - egyelőre eredménytelenül.

A helyzet viszont nem reménytelen, emberünk ugyanis tapasztalt az ilyen akadályok leküzdésében: korábban ő győzte meg a kiadót arról is, hogy igenis szükség van a Street Fighter IV-re.

10.
10.
Gotham123
Az 1 és a 3 volt a legjobb
jólenne rebootolni:)
9.
9.
vergil14
na szo ezt elne rontsátok mert ujgenerácios jatek lesz ojat már sokat láttam hogy a jo gamekat ujgenerácioban megcsinálják szarul de érzem hogy ennek is ez lesz a sorsa
8.
8.
hakydakillah
Összes részét imádtam, nem is értettem, hogy miért állt le a sorozat :-( Nagyon kevés játék képviseli ezt a stílust, ott volt max még a Genji és a Ninja Gaiden.
7.
7.
shatterhand
első rész volt az első játékom ps2re
élvezetes volt és régóta várom már,hogy feléledjen a sorozat
KLASSZIKUS formában,ha lehet.
6.
6.
air 2
Az első és a harmadik volt a legjobb.Nagyon várjuk a folytatást!
Samanosuke Akechi örök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4.
4.
keiji maeda
jah meg én ezt a hírt valamelyknap ugy olvastam egy külföldi oldalon hogy a játékot vagy xbox360 vagy ps3 ra akarják ... igy néztem egyet hiszen ez a cím a playstation egyik nagyszerű sorozata , ez nem lehet kérdéses hogy ps3 ra kell jönnie
3.
3.
keiji maeda
nekem az onimusha dawn of dream iszonyatosan tetszett!!! az elöző rész is jó volt csak jean reno mi a f..nak kellet bele azt em értettem mert szerintem teljesen el lett vele rontva. a dawn of dreams -t viszont legalább 10x végigtoltam :D remélem méltó folytatás jön majd bár mostanság a capcom -tól félek pedig kedvenc kiadók között volt :S
2.
2.
Mortis
Az eddigi utolsó epizód nem nagyon nyerte el a tetszésem, de az az előttiek egészen jók voltak. Ha kellő hozzáértéssel nyúlnak hozzá akkor sok szerencsét kívánok. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...