Egymillióan töltötték le a Call of Duty-paródiát

A Bulletstorm fejlesztői nagy örömmel közölték, hogy több, mint egy millió kárörvendő játékos tisztelte meg a Duty Callst azzal, hogy letöltötték a vicces címet. Mi is csípjük a hasonló kezdeményezést, nem is csalódtunk az EA humorérzékében - az Activision azóta is mereven hallgat és nyalogatja sebeit.

"1.250.000 Duty Calls letöltés!" - olvashatjuk a fejlesztők Twitter-csatornáján, a számos hálás rajongónak pedig ajándék háttérképekkel kedveskedett a People Can Fly. A játék pont ott szúrt oda a CoD-szériának, ahol legjobban fáj: bigottan arra utal, hogy mennyire unalmas már évek óta a sorozat. Gondolunk csak a lövések után elhangzó "unalmas, unalmas" szavakra! Emlékeztetőül álljon itt felhasználónk, kukac450 végigjátszása:

A Gamekapocs olvasóinak rekeszizmát is kikezdte a Duty Calls, annak ellenére, hogy tapasztalatabb gamerek számára öt perc alatt végig lehet rajta szaladni - talán ezzel is azt sugalva, hogy a rövid kampány már annyira általános, hogy fel sem tűnik? Igazából az EA is a szívére tehetné a kezét, hiszen ősszel a Medal of Honor is sokban másolt és botrányosan rövidre sikeredett.

Aki még nem próbálta, vagy netán hosszú téli álomból ébredt: a játékot erősen ajánlott letölteni.

31 komment - szólj hozzá!