Egymillióan töltötték le a Call of Duty-paródiát

A Bulletstorm fejlesztői nagy örömmel közölték, hogy több, mint egy millió kárörvendő játékos tisztelte meg a Duty Callst azzal, hogy letöltötték a vicces címet. Mi is csípjük a hasonló kezdeményezést, nem is csalódtunk az EA humorérzékében - az Activision azóta is mereven hallgat és nyalogatja sebeit.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#31
Nagyon nagy!!!
#30
#25: én az új medal of honor-ról beszélek.
#28
#17: De legalább nem ragasztanak magukhoz gránátot, mint a Reach kis manói. ;)
#27
#26: "es vegre valaki mas is eszrevete hogy az EA nagyon is hanyatlik semmit se tud felmutato az elmult evekbol......csak rokaboroket....CoD,NFS,SIMS....."
Kár hogy a CoD az Activision címe...
#26
Istenkiralyyyyyyy:) fan action minden magabafoglalva a CoD utobbi par alkotasabol:)
meg emlexem mikorhavernal voltam ...tukon ulve tolta a cod ot ..pont a helis reszt.....mondtam szep....de azta rajottem hogy le se leht zuhanni a helirol meg minden darabot lezuztak mar es meg repul:))
aztan hazajottem es toltam 1 kis BC2... ott a feeling mikor incs hova bujni mert lebontjak a hazat rolad:)


es vegre valaki mas is eszrevete hogy az EA nagyon is hanyatlik semmit se tud felmutato az elmult evekbol......csak rokaboroket....CoD,NFS,SIMS.....
BlaBlaBLa mission Succes
#25
hakydakillahModerátor
24. ezt nagyon rosszul tudod, pont fordítva... MOH1 99ben jelent meg, míg COD1 asszem 2003ban.
#24
a medal of honor is egyfajta cod paródia volt, csak nem volt ennyire vicces.
#23
nekem a cod az 1ik kedvenc játékom, ahhoz képest szerintem ez a duty calls poénos :D a Blackről meg csak annyit hogy minden idők legjobb fps-e....szerintem : )
#22
#8: tényleg, ebben rejlik a dolog nyitja ... miért nem a multiplayert fikázzák? Vagy a játék végén a Bulletstorm-ból miért nem a multiplayert mutatják? Lehet, hogy a Battlefield jó játék, de soha nem fogom szeretni, mint pl. a CoD első részét. És egyébként most sem butul nagyon a sorozat, valami igazán jó újítást raknak bele mindig - ha mást nem is nagyon, legalább a fegyvereket megváltoztatják. Ennyi ...
#21
uncharted 2-be 4 boss harc van és csak az utolso v an elrugaszkodva a földtöl
#20
hakydakillahModerátor
18. nem vagyok sértődékeny típus, örülök, hogy itt többen is kommentelnek, és meg lehet vitatni ezt a témát. :-)Tudom, nem jó példákat hoztam fel, talán a Black-et kivéve. Ott tényleg tökös katonák ellen kellett harcolni, akik lerohantak téged, ha túl sokáig bujdostál. COD-ban kész a legtöbb rész Veteran modban is, mert csak türelem kérdése az egész. Boss féleségek meg esetleg tankok, páncélozott járművek, helikopterek, páncélozott katonák formájában, akikbe jóval több kell, mint egy lövés, hamár én is Rambo vagyok, akkor ilyenekkel lehetne jobban szenvedni. Pl. COD2-ben még anno, mikor egy tankot kellett hatástalanítani, akkor a házak között a lövedékektől menekülve kellett C4-et keresni, a tankot persze katonák védték, és valahogy közel kellett férkőzni a tankhoz, mondjuk egy kis füst, és a kellő időpontban annyi lett a tanknak :-) Volt valami feeling, de a jelenlegiekben komolyan MW2ben ki kellett lőnöm egy helit, és legalább 7 drb RL volt körülöttem. Szépen beállt a heli, nem is mozgott, megnyomtam a lövés gombot, és annyi... Összehasonlítva az Uncharted 2 helis részével, amikor a heli elől menekülve mented az életed, keresed a módot, ahogy le kell szedni... Ég és a föld... Komolyan olyan volt, mint a paródiában, hogy eléd áll a katona, és lelövöd... Pontosan ez az érzésem volt.
#18
Szerintem egy realitásra épülő játékba nehéz bossot úgy beletenni, hogy az ne abból álljon, hogy a játék elejétől a végéig a bosst kelljen kergetni... hakydakillah amiket felsoroltál, szinte mind Sci-fi vagy Fantasy játék, amikbe nem nehéz belerakni egy-egy bosst, pl robotot vagy oriás szörnyet... Nem foglalkozom olyan régóta a játékokkal, tehát lehet nincs igazam, de nekem ez a véleményem... nem bántásból írtam, félreértés ne essék...
#15
Mondjon bárki bármit, lehet hogy kevés az újdonság az újabb részekben, lehet hogy rókabőr, de a COD akkor is nagyon jó játék.
Én minden percét élvezettel játszottam a legutóbbi résznek is, és azt hiszem ez a játék lényege, hogy szórakoztasson.
#14
#8: Ca$h bácsinak bizony igaza van !!!
#12
Még jó hogy van single play és annak kell jónak lennie. Az a címe hogy : Call of Duty, nem pedig h lőd szét a másik fejét multiba, mert akár az is lehetne ha csak multi lenne. Címből adódóan kell storynak lennie