2011-ben is lesz BlizzCon

  • Írta: zoenn
  • 2011. február 7.
  • Bejelentés
Link másolása
A Blizzard házi rendezvénye idén is megrendezésre kerül Kaliforniában, október végén. Bejelentések, viták, rajongói fórumok és bajnokságok gazdagítják a felhozatalt - mindenféle meglepetés nélkül. Talán a Titan munkanéven futó MMO-jukról is lehull a lepel? A cosplayek már tervezhetik gönceiket.

Az éves eseménynek ismét az Anaheim Convention Center ad otthont Kaliforniában, a pontos dátum pedig 2011. október 21. és 22. Nem árt felvésni a naptárba, ha esetleg jelenléteddel megtisztelnéd a Blizzard Entertainmentet.

A rajongók ismét némileg kötetlen formában vitázhatnak a fejlesztőkkel, nem maradhatnak el a játékbejelentések és a folyamatban lévő fejlesztések új infói sem, akik pedig netán megméretnék magukat a StarCraft 2-ben vagy a WarCraft 3-ban, azok számára kompetitív bajnokságokat írtak ki a rendezvényszervezők. Ha kellően szentimentálisnak érzed magad, akkor beöltözhetsz a Blizzard-játékok ismert szereplőinek is, hiszen cosplay-szépségverseny 2011-ben is várható.

"Bízunk benne, hogy nem kevésbé izgalmas BlizzCont rendezünk ebben az évben is, néhány nagyszerű szórakozási lehetőséggel és versenyekkel, valamint a Blizzard játékok legfrissebb híreivel" - mondta Mike Morhaime, vezérigazgatója és társalapítója a Blizzard Entertainmentnek.

A játékok szerelmesei, avagy szenvedélyjátékosok ismét barátian lepacsizhatnak egymással, a WoW-függők számára talán ez lesz az egyetlen társadalmi esemény az évben. Mi nem kertelünk sokat és kimondjuk: reméljük, akkorra már a Diablo 3 a boltokban lesz, így mindent tudni akarunk a Titan MMO-ról.

9.
9.
g.man580
#6 Hiába idézel bármit a diablo honlapjáról mert már a bejelentés óta vagyis mióta megy a hivatalos honlap azóta ez a szöveg van kiírva. Szóval erre nem érdemes támaszkodni. Az FAQ-ba még a megjelenés előtt 1 nappal is ugyanazt a szöveget fogod olvasni. Sztem
8.
8.
leviske
Nagy optimizmusra vall Titan információkat várni. :D Engem már az is meglepne, ha a D3 és az új WoW kieg. megjelenési dátumát kitűznék. Reális esély csak az új SC2 epizód bejelentésére van.
7.
7.
Hab
Szerintem Diablora legkorábban karácsonykor számíthatunk. Milyen szép is lenne ha a ott lenne a fa alatt, na az már karácsony lenne a javából!!! :)
6.
6.
thernielle
A Diablo 3-ról és a boltokba kerülésről két mondat, egyenesen (officially) a diablo3.com-ról:
"When will Diablo III be released?
It's too early to estimate Diablo III's release date. As with all Blizzard Entertainment games, our goal is to create a game that is as fun, balanced, and polished as possible."
Tehát némi bla-bla, némi bullshit, némi semmi-sem-történt-az-elmúlt-hónapokban-ami-egy-kicsit-is-bizakodásra-adna-okot :)
Ha 2011-ben megjelenik a Diablo 3, akkor az egész nagyközönség előtt megeszek egy nyestet egy antik széklábbal, thermittel fűszerezve, lángoló törpék társaságában :)
5.
5.
sunstreaker
hát már igazán kihöhetne a D3 igazság szerint, meddig huzzák még..
3.
3.
Apostol360
#2: a 2ő lan feelingjét úgyse fogják űberelni :D....
2.
2.
Mortis
"reméljük, akkorra már a Diablo 3 a boltokban lesz"

Haha. Szép álom. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...