Segít a fogyatékkal élőknek a Visceral Games

De nem úgy, ahogy azt elsőre hinnénk. Ne arra tessék gondolni, hogy a Dead Space 2 bevételeinek egy részét felajánlják a fogyatékos gyermekek számára, vagy esetleg jótékonysági aukciót tartanak egy teljes méretű, kézzel festett Isaac szexbábúra. Nem, a megoldás ennél jóval egyszerűbb.
  • Írta: InGen

Kommentek

#60
#: OMG!
Te nagyon kemény vagy hallod..te most csak az én hsz.eimet olvastad? Ha mégis olvastad Scarecrow írását akkor szövegértelmezési problémáid vannak.
2011ben egy fogyatékkal élő ember nem tud használni egy játékot, a program hibája miatt. -ezen mosolyogtunk, nem röhögtünk, nem volt gonosz vigyor sem, nem sírtunk és nem hívtuk fel InGent, hogy : B*zdmeg ez milyen már, hogy ilyet írsz??!!? Ezzel szemben ti szinte minden általa írt cikkben cs*sztetitek őt a Mafia 2 teszt után.
#58
#55: Amúgy ezen már n is gondolkoztam hogy ott ül a monitor elött és röhög rajtunk:D
#57
"Igen, ez így leírva tényleg viccesnek tűnik, nem csak te mosolyogsz rajta."

Ez szerintm egyáltalán nem volt vicces :)
#56
Szép,szép.Nekik is jár ennyi.
#55
A legfurcsább az, hogy a cikk írója nem is kívánja tisztázni félreérthető kijelentését. Valószínűleg jókat derül a monitor előtt és összekulcsolt kezekkel azért imádkozik, hogy az év végi összesítéskor az ő írása kerüljön a legolvasottabb cikkek élére (Mafia 2).
#54
de azért szar lehet szegény srácnak nem tud kockulni még azzal se tud amit szeret.
#53
Nem azért írtam le a véleményemet InGenről, hogy flamewar induljon el, és a bagázs egyik fele InGent a másik pedig az InGent kritizálókat támadja.Ahogy ti is bunkó parasztnak neveztek engem (joggal), nekem is lehet ez a véleményem InGenről. Azóta ez a véleményem róla mióta elolvastam az egyik írását(nem nem a nyomorult maffia 2 tesztet),csak zömében nem tettem szóvá mert minek.Egyébként Tjames még ha nem is olyan dologgal ami korlátozna komolyabb szinten, fogyatékkal élek és igen, sértőnek éreztem.De biztos én vagyok ennyire szentimentális, ez van. Remélem megnyugodott a lelke azoknak akik megvadultak a bunkó paraszt kifejezés láttán és megértették, hogy okkal írtam.
#52
#51: Uhh kis oltás.:D
tjamest osztom.:)
#51
#33: Hát jah...Nem képesek értelmezni a szöveget :D
#50
#37: Ez nem igaz, hogy ennyi értetlen és egyben bunkó ember van itt. Le van írva, hogy nem szerencsétlen ebmeren mosolyogtunk hanem a kialakult helyzeten. Bunkók meg azért vagytok mert nem vagytok képesek belátni, hogy nincs mindig igazatok és nem gondoljátok át a dolgot. Tessék. Én alátámasztottam a kritikámat nem úgy mint ti InGennel szemben.
#49
aki ezen mosolyog, az megérdemli, hogy ő is úgy járjon. Aztán mosolyogjon saját magán. De én azt sem mosolyognám meg. Csak mint tanúlságként említeném meg, az idióta kis h*lyegyerek óvodásoknak.
#48
#37: Ott a pont...
#47
utólag is igazad Tjames, ezt még írtam volna ha nem gyorsba küldöm el...Xp
#46
#42-43
Érdekes, hogy a legtöbben mindenben csak a csomót keresik, ahelyett, hogy kicsit elgondolkoznának a dolgaikon-dolgokon...Sok fogyatékkal élö pont ez az, hogy veszi a lapot, és rohadtul nem vágja be a durcit...s most ha ugy vesszük én nem fogyatékkal élö vagyok, de van pár kissebb nagyobb gondom, és mégsem fortyogtam InGen irásán...na erröl ennyit...így láthatatlanul is, ne foglalkozz a többiekkel,akik csak húzni tudják a másikat Ingen...igy "ismeretlenül is kitartás"
#45
Sőt én kifejezetten imádom InGen cikkeit, s ebbe sem volt szerintem semmi, amivel b@sztatjátok!
#43
tjamesModerátor
#20: TOTÁL IGAZAD VAN ! ! !
Én teljes mellszélességgel kiállok most InGen mellett!
Szégyelje magát az, aki folyton csak káromolni tud. Be vagytok savanyodva, vagy mi?
Mintha kerülni kéne az ilyen témákat. Pedig az az érésem, sokkal inkább TI érzitek magatokat kényelmetlenül, semmint az, akinek valami baja van.
#42
tjamesModerátor
Komolyan nem értelek benneteket!!!!
Mi a bántó InGen írásában?????
Azt gondoljátok, hogy a fogyatékkal élők tabu, vagy hogy ők nem értik a humort, vagy mi???????
Ismertek egyáltalán mozgáskorlátozottat, találkoztatok már akár eggyel is?
Akikkel eddig találkoztam BIZTOSAN nem botránkoznának meg az íráson elhihetitek!
Kicsit kezdem már unni, hogy ha InGen ír valamit, akkor egyből ráugrik itt pár dícső erkölcshuszár.
Élvezzétek inkább az írásait! Az leghumorosabb író a GK-nál!
#41
Én konkrétan emiatt nem játszottam ezzel a játékkal. Nem tudtam a jól bevált billentyűkiosztást beállítani, úgyhogy félóra idegeskedés után viszlát volt.
#40
Hát ez igen kényes téma...Viszont én sem láttam semmi sértőt a cikkben, am a csapattól szép gesztus hogy így javítanak egyet a fogyatékkal élőknek...