Újabb Warhammer Online szerverek zárnak be

  • Írta: InGen
  • 2011. február 8.
  • Érdekesség
Link másolása
Nem különösebben érdekes hír, de azért szépen mutatja a Warhammer Online iránti csökkenő lelkesedést az újabb szerverek bezárása, ami csak azért adhat okot aggodalomra, mert hónapok kérdése, és indul a Star Wars: The Old Republic, szintén az EA háza tájáról. Vajon az sikeresebb lesz?

Két amerikai és egy európai szerver bezárása mellett döntött az Electonic Arts. A Warhammer Online lassacskán, de csökkenő felhasználói bázisa miatt néhány szerver kissé elnéptelenedett, így ezeket megpróbálják összevonni másokkal, hogy ezzel egy nyüzsgőbb, játékosokkal telítettebb világot kapjanak.


Amerikában az Iron Rock és a Volkmar szerverekről lehet majd díjmentesen átvinni a karaktereket a Gorfang realmre, Európában pedig a német Carroburg szerverről lehet majd menni a Drakenwaldra. Mindegyik szerver multi-realm, azaz engedélyezik a játékosoknak a chaos és order karaktereket egyaránt.

12.
12.
NinjaNorb
#11: Dark Millenium néven készülget és elég brutális lesz a dolog:D
11.
11.
thernielle
Nagyon nagy kár ezért a játékért :(
Bétában játszottam vele, tesztelgettem egy darabig, aztán... aztán sajnos arra a megállapításra jutottam, hogy kicsit átláthatatlan, kicsit csúnya, kicsit monoton... És szerintem pontosan ezzel kapálták el magukat; a játék később tényleg brutálisan jó, profi meló, de addig talán kizárólag csak a rajongók jutottak el. Míg például a WoW világa teljesen szerethető és befogadható akárkinek. Aztán persze mindenkinek megvan erről a saját véleménye, az enyém ez.
Viszont ha jól tudom, készül egy MMO a 40k-ból is, ha azóta le nem állították a projektet...
10.
10.
Extol
Kár hogy nem lett olyan népszerű mint WoW.
9.
9.
adikas
Én az onlineval sose játszottam de nekem a sima Mark of Chaos multya összemérhetetlen a wowal, MoC javára.
8.
8.
NinjaNorb
#3: A wow koppintotta a warhammert a warhammer univerzum sokall régebbi bár a 40K sztem jóval egyedibb és érdekesebb mint a sima de kinek mi:D
6.
6.
Hunt€r
#3: Szerintem jobb mint a wow.
4.
4.
Sun9us
Single player Warhammer rpg-t a népnek !!!
3.
3.
Extol
Nem tom mi eza játék de wow koppintásnak tűnik első ránézésre
2.
2.
Speper
Hát sokáig tartott... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...