Take-Two jelentés: 8 millió Red Dead Redemption

  • Írta: fojesz
  • 2011. február 9.
  • Biznisz
Link másolása
A Take-Two legutóbbi pénzügyi helyzetjelentéséből derült ki, hogy a Red Dead Redemption immár 8 millió eladott példányszámmal büszkélkedhet, de szépen fogyott az új NBA és a Civilization V is. A kiadó nyeresége csak minimálisan emelkedett, de úgy tűnik, a célját elérte: megy neki az üzlet GTA nélkül is.

Október és december között a Take-Two bevételei éves szinten 7 százalékkal 334,3 millió dollárra estek vissza, míg a nyereségük 39,4 millióról 40,8 millió dollárra nőtt. A tavalyi év utolsó 9 hónapját nézve a bevételük 80 százalékkal, 954,6 millió dollárra hízott az előző esztendő hasonló időszakához képest, míg a 98,4 milliós veszteségük 76,2 millió dolláros profitba fordult át.

A kiadó ezzel egyértelműen elérte a célját, és GTA-megjelenés nélkül is sikeresen tudott működni. A Red Dead Redemptionből immár 8 millió példány kelt el, s remekül fogyott a játék legutóbbi kiegészítője, az Undead Nightmare is. Négymilliónál tart eddig az NBA 2K11, illetve továbbra is a slágercímek között szerepel a Grand Theft Auto IV: Complete Edition, a Borderlands: Game of the Year Edition és a Civilization V is.

A mostani negyedévre 130-150 milliós bevételt vár a Take-Two, és 1,08-1,1 milliárdos pénzt remél az egész pénzügyi évre vonatkozóan. Az aktuális negyedév sikervárományos játékai között a Major League Baseball 2K11 és a Top Spin 4 szerepelnek, majd májusban jön a Duke Nukem Forever és az L.A. Noire. Ősszel jelenik meg a tegnap bejelentett The Darkness II, és jövő áprilisig esedékes az XCOM és a Spec Ops: The Line boltokba kerülése is. A BioShock: Infinite 2012-ben érkezik, a Max Payne 3-ról és egy esetleges új GTA-ról nem volt szó a beszámolóban.

10.
10.
smash
#9: Ez egyértelmű :)
9.
9.
sherex
red dead redemeption a világ leges legjobb játéka
8.
8.
Irasalgor
Az RDR-t ki kell majd próbálnom, de még nem sikerült beszereznem..a Spec Ops meg az XCom remélem jön majd :)
7.
7.
aruha
Ez is gta,csak itt szereket és lovat lopsz,viszont grafikailag sztem veri a GTA-kat
6.
6.
mark825
én is megakartam venni a RDR csak inkább mást vettem pedig a videók qurva jó lehet.
2.
2.
zaz
Az utóbbi idők LEGJOBB játéka!!!!!!!
KÖTELEZŐ!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...