Lelőtték a True Crime-ot, nem lesz Guitar Hero sem

Az Activision tegnap éjjel bejelentette, hogy nem fejezik be a True Crime legújabb, Hong Kongban játszódó epizódját, emellett a Guitar Hero és a többi zenés címüket is jegelni fogják. Az óriáskiadó a jövőben a Blizzard játékaiba és a Call of Duty-sorozatba szeretné a legtöbb pénzt ölni.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#26
Közepes, korhadéklakó szar játékok jönnek ki ezentúl...COD-fos, a többi WOW-fossal egyetemben...csak a Take Two-t ne vegyék meg :D
#25
fojeszModerátor
#24: A kifulladás üzleti szempontból értendő, és ez a Call of Duty-ra egyáltalán nem igaz. A Black Opsból több, mint 20 millió darabot adtak el, ami még a Modern Warfare 2-nél is magasabb szám, tehát a növekedés folyamatos.

A Guitar Heronál sokkal durvább a helyzet. Az ötödik részből még több, mint egymillió példány kelt el, addig a hatodikból és a DJ hero 2-ből összesen nem ment el ennyi. Ez borzasztóan kevés.
#24
Elmentek ti a francba Activision. A GH szériát miért kell jegelni? A CoD széria meg már rég kifulladt. Kb. akkor amikor valamelyik hülye eldöntötte, hogy elég csak egy 4 órás kampány a játékba.
A True Crime nem érdekes mert eddig az összes része gáz volt és ez is beállt volna a sorba.
#23
Törölt felhasználó
mocskos cod még ezt is túlélte.
a végén már egyenlőségjelet lehet tenni az activision és a cod közé.
nevetséges hogy eddig jutottak.
már lassan mindent kilőnek, hogy ez az egy cimük újabb és újabb bőröket élhessen meg.
de az emberek mikor fogják megunni ezt a szemetet?
#22
#10: [szarkazmus elfogadva]

tony hawkba lenne spiritusz, ha normálisan melléülnének, és elgondolkoznának azon, hogy mi is a realizmus...összedobnának valami értelmes játékot (esetleg a kontrollerel amit kiadtak) és akkor akár még a skate ellenfele is lehetne.
a GH várható volt, az óriási hanyatlás miatt :S ez van
#21
Pedig nagyon vártam a True Crimeot. Főleg a remekül megválasztott helyszín, Hong Kong miatt.
#20
A True Crime-ot kissé sajnálom. Egész vállalhatónak tűnt a képek alapján. A zenés-játékok és a Tony Hawk szérián nem csodálkozom. Nincs semmi eredeti. Újító ötletek kellenek, amiről nem épp az Activision a híres.
#19
#9: Tényleg elég durvák a számok... Nekem kb 7 tetszik, amit rendszeresen tolok is, a többit csak a quest mód miatt!

Am meg a Cod-ot is csak azért nem szüntetik már be mert még mindig sokan veszik a multi miatt... a single-re a kutya se kíváncsi csak megveszik h multizhassanak rajta, mert a single mindegyikben ugyan az csak más helyszíneken és szerintem ez a szánalom, h azt hiszik kidobnak egy tök jó új codot és közben egy sz*r amit megvesznek a multi miatt!!! -,-"
#18
rohadjon meg!!!!!!!
a true crmie-t adja oda vkinek (pl:ea)
#17
Nekem megvan a Guitar Hero Warriors of Rock és nagyon tetszik, mondjuk az igaz h semmi új nincs benne, de mondjuk akinek eddig nem volt Guitar Heroja és most venni akart azt tuti ezt vette.
#15
Guitar Hero-t miért??? Bekaphatják enyhén szólva :@
#14
Gyerekek ti hanyast kaptatok szövegértésből ? cod-ban 1et értek de a blizzard rohadtul nem csak a wowról szól van ott még cuccos ha nem tudnátok de nem koptatom a billentyüzetemet...
#13
Hát nem ártana végre egy tuti kis COD-t kidobni a piacra...
#12
Boby: " Legyen WoW meg CoD... azt veszi a sok hülye... a többi meg le van sz*rva!!!"
Ez az Activision egyre szánalmasabb dolgokat csinál.
#11
ScooModerátor
A Dj Hero-oknak azért kicsit szívás. Ők csak két játékot kaptak eddig.
#10
[szarkazmus kezdete] Na, ennek örülök. Így végre akár három új CoD-ot is kaphatunk évente. Tudtam én hogy az Activisiont mindig csak a minőség érdekelte :) [szarkazmus vége]
#9
Kár, hogy sok bőrt húztak le a GH-ról és fos számokkal rakták tele az utolsó X részt, ahelyett, hogy kiadtak volna valami értelmes tracklistet, és fejeződne be a dolog. True Crime-ért kár.
#8
#7: És ennen a sok 10 éves csira hogy fog örülni :(
#7
Igen ez jellemző az activison-re mondjuk a GH és társai egyértelműen kifulladtak, ez várható volt szerintem... igazából én csak az egészből azt sajnálom hogy ebből úgy tűnik hogy egyenlőre a hosszú távú tervük semmi más csak hogy a cod-ról és a wow-ról lehúzzanak még több bőrt :/ szánalmas és sajnálatos :S