Mortal Kombat - ismerd meg Liu Kanget!

  • Írta: tjames
  • 2011. február 11.
  • Videó
Link másolása
Újabb sztorielőzetest kapott a közeljövő egyik legizgalmasabb bunyós játéka, a Mortal Kombat. Az új rész szinte minden közismert karaktert felvonultat, aki a sorozat történetében előfordult, így természetesen Liu Kang sem marad ki a szórásból. Most kiderül, hogyan lett belőle harcos.

Végre valahára sokak első számú kedvence is bemutatkozik: Liu Kang! Többek között nekem is ő volt sokáig az első számú kedvenc, talán mert ő volt a legemberibb, ám azok közt is a legerősebb. (Emberi volt Sonja is, de ő mégiscsak leányzó...) Imádtam a biciklisrúgását, és ezt hál' istennek a legújabb részből sem hagyták ki.

A videó végén látható extra tartalom miatt, nem esküszöm meg, hogy nem gyűjtői változatot fogok venni! Nagyon jó kis darabnak ígérkezik, minden árkád bunyós játék kedvelő polcán ott fog figyelni, az tuti. Micsoda online küzdelmek lesznek!

A Mortal Kombat április 19-én fog megjelenni PS3-ra és Xbox 360-ra.

19.
19.
Norbi-wan
Na itt van már a Mortal Kombat szégyene is. Személy szerint jobban örültem volna neki ha nem is rakták volna bele ... és még őt rakták meg főhősnek anno, de szerencsére ezt a szerepet lassan leveszik róla, és átrakják Skorpióra :D
18.
18.
biohazard rex
nem vágom hogy a figuránál scorpion+sub-zerot kapsz vagy csak az egyik felét?
17.
17.
Giga0509
#12: Jajaja,mikor átváltozott egy kibekúrt nagy sárkánnyá :D
16.
16.
Eberinu
Ui.: Nekem ő volt a kedvencem :D Remélem beleteszik :S http://mortalkombat.wikia.com/wiki/Sindel
15.
15.
Eberinu
Személy szerint átlagos harcos, uncsi, és a feje sem úgy néz ki ahogy én azt elképzelném :S De azért a tipikus sorozó rugása megvan :D
14.
14.
http://www.youtube.com/watch?v=uY1BwdK2F-c&feature=related :D
kabal is remélem hogy benne lesz, szintén nagy kedvenc
13.
13.
caleb007
Tetszenek ezek a sorozások. A kombók szerintem mindig is a Mortalban voltak a legjobban eltalálva. Főleg a 3. részben. A Tekkenben valahogy túl sok az átlós irány, ami sok játékosnak (köztük nekem sem) nem fekszik. A Street Fighterben meg azok a körözések, meg 2 mp-ig tartások... fú de kényelmetlen volt. A Street Fighter 4-ben ha joystick nőtt volna a kezem helyére, akkor sem tudtam volna megcsinálni a tutorialban a hosszú sorozásokat.
A Mortalban valahogy mindig logikusnak, egyszerűnek és kényelmesnek tűntek a lövések/repülő rúgások kódjai, de még a 7-8 találatos sorozásoknak is.
Úgy érzem, számomra ez lesz a verekedős játékok etalonja.
12.
12.
NECROSMOKE
#3: Kang-ra gondolsz?a Sárkányos fatalityje?

ON:Jó a vidi.Én a MK:Trilogyban szerettem a 7 hit-ws combo-ját.nagyon brutál volt.
11.
11.
vesszoman
Neeeeeeeeeeee
A szobrocskán scorpion öli meg sub zerot:(
Sub Zero a kedvencem :'(
10.
10.
tjames
#1: Liu Kang - Sub Zero - Raiden hármasomnak azért lesz egykét szava a lángnindzsádhoz azt hiszem!
9.
9.
kukac450
#7: akkor nem lenne sok értelme ... ennek az a lényege, hogy magáért a különleges mozdulatokért megküzdj ... miközben a haverod egy kis időre a padlóra küldted, elkezdesz vmi rohadt nehéz kombót megcsinálni, és majd besz*arsz, hogy jól sikerüljön, mielőtt felkel és megbosszul ... izgalmat visz a játékba, fejleszti a skilled és jobban szórakozol... : )
8.
8.
sherex
milyen feje van már liu kange-nek kész vicc
7.
7.
Effecta
#6: Bullshit. A next-gen korszakban vagyunk, már nem annyira népszerű a retro. Én speciel jobban élveznék egy olyan Mortalt, ahol a mozgások és a kombók folyamatosak, könnyen előhozhatók, és mégis látványosak. De ez csak az én véleményem.
6.
6.
McDuff
#4: ez mindig is ilyen MK-s szokás volt,hogy az animáció kicsit darabos,ezzel is emlékeztetni akarnak minket a régebbi részekre,ahol szintén ilyen volt a mozgás.a MK vs DC is ilyen volt,sztem direkt csinálják.
5.
5.
Apostol360
Túlsok a videó,ink jönne már ki :(
4.
4.
nasario
Valahogy az animációval nem vagyok kibékűlve....de a zene ami a Trailer alatt megy az valami isteni :)
3.
3.
Giga0509
Neki volt az egyik legjobb kivégzése a 4-ben :D
2.
2.
wildláma
#1: ez a beszéd ... mintha a számból vetted volna jó pézér! :D
1.
1.
Daveout
Mindig utáltam liu kanget, így online bunyóink közben, nagyon szívesen verem ki belőle a szart is majd Scorpionnal!!!! MUHAHAHAHAH FLAWESS VICTORI
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...