A Take-Two csinálta tavaly a legjobb játékokat

A játékaikra érkezett pontszámok alapján állított fel egy toplistát a kiadók között a Metacritic. A prímet a Take-two vitte, nem utolsó sorban a Red Dead Redemptionnek köszönhetően, amely egyébként is bevált a cégnek: a vadnyugati akciójáték az első komolyabb sikert jelenti számára a GTA óta.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#37
He, 69 az Acti...megérdemlik :D
#36
Nem is csodálkozom.Feljött a napja a GTA IV-meg RDR-el.
#35
Én azt mondom, minden platform jó, legyen akármi, mindegyiken megtalálom azt ami tetszik, nincs különbség :)
#34
Hab
#32: Félreértés történt, itt nem arról ment a vita hogy a konzol vagy a PC-e a jobb, pusztán nem tetszett a stílus ahogyan tálalta a kis troll... Én szeretem mindkettőt bár a pc-s irányítás nekem jobban fekszik.
#33
Én nekem is PS3-mam van meg egy szarabb gépem és a PS3-mon játszok többet de amikor még jó volt ez a gép akkor nagyon sokat toltam vele és még ma is szivesebben játszanék gépen de nincs mindeg pénzem ój VGA-ra meg ilyenkre. Énmind a 2-t szeretem, mind2-re jó játékok vannak, és hogyha nyernék a lottón akkor gépet vennék nem klonzolt. Ugyhogy kajalnimikor: A PC szreintem is jobb a konzolnál (mint sok más ember szerint) és ezt úgy mondom h nekem is konzolom van. Első hetekbe nagyon jól elvoltam a konzollal minden játékomat kitoltam rajta aztán egyre jobban kezdem megunni mig a gépet minden nap szivesen használom és a játékok amúgy wildláma szebbek PC-n mint konzolon csak nem minden PC tudja a full grafot a játékoknál és ezért csúnyább. Nekem gépre pl a CoD Modern Warfare mediumon megy és ugyis olyan grafú kb mint a haverom box-án de ez mellékes. A LÉNYEG: A PC-t mindig is jobban fogják szeretni az emberek, de akkor is vannak akik a konzol mellet voksolnak. És mi ezzel a baj? Neked ez tetszik, neki az. Ennyierővel veszekedhetnétek h mi a finomabb a rántott sajt vagy a hús leves. Nem lehet eldönteni mert mindenkinek más tetszik. Én ha lene rá pénzem biztos vennék egy 200eFT-es gépet de még PS3-ra is csak havonta 1-2 max 3 játékra futja (és tudom h sokan mondják h "de a pc-t csak egyszer kell megvenni utána letöltesz mindent". Hát szerintem pont nem mert ha tetszik egy gém vedd csak meg ennyivel is megtiszteled a készitőket, a másik meg h mindenki szivessebben fizet ki többször kevesebbet (egy ps3 game-t) mint egybe sokat (egy egész gép)) Ezen gondolkozz el kajalnimikor.
#32
Túlzásba estetek emberek :))... Olyanról vitatkoztok ami már évekóta nagy vita gamer-ek közt XBOX 360 vs. PS3 vs. PC nah ezt mindenki úgy forgassa ahogy neki tetszik, ugyan az jön ki. Nem értem miért kell igy felkapni a vizet és újra és újra kontrázni a másikat a különvéleményekkel... Az a baj hogy itt a különvélemény a legnagyobb probléma, melyik a jobb, melyiken megy a legszebben, melyik a leggazdaságosabb, melyik igy melyik úgy... Tök felesleges már ezen ugrálni, mindenki saját magában kéne tisztázza amelyik neki bejön és ámen.
#31
#: Téged meg nem akarlak elkeseríteni, de konzolon is van 1080p. Tény persze, hogy PC-n sokkal szebb a grafika. De attól még van 1080p konzolon :)
#30
Érdekes kis lista. Már nem is emlékszem, hogy az EA miket dobott ki tavaly a MoH-n kívül. Az mondjuk nekem nagyon tetszett. Gondolom ezzel itt egyedül vagyok.

kajalnimikor. Te figyelj. Egyrészt. Tanulj meg Magyarul, ha azzal megvagy, akkor meg írni. Másrészt. Akik itt írogatnak, azok nagy részüknek van konzolja, szóval teljesen feleslegesen vered itt a nyálad. Harmadrészt pedig amiket lefikáztál PC-s játékokat, szerinted azokat senki sem szereti, csak mert szerinted szar? Gondolod, hogy nem veszik? Az SC 2 pl egy 10/10-es játék, ha jól emlékszem a legrosszabb amit kapott az 10/8 volt. De itt GK-n 10/10. És nagyon szépen fogyott a boltokban. A Diablo 3-at is rengetegen tűkön ülve várják már. Máskor próbálj meg ne magadból kiindulni. Egy tipp még. Feleslegesen írod itt, hogy konzolt kell venni, aki eddig nem akart, az ez után se fog a te hatásodra. És végezetül még csak annyit, hogyha szerinted a PC olyan marha szar, ahogy állítod, akkor tedd meg magadnak azt a szívességet hogy megfogod a géped, és kihajítod az ablakodon, nehogymár tovább fertőzzön téged :)
#29
#24: Még mindig nem látom értelmét az írásodnak, egy olyan dolgon lovagolsz, ami senkit nem érdekel, nem a többiek felfogásával van baj, hanem a te viselkedéseddel. Nincs jobb játék konzolra! Ezt fogd már fel, mindenkinek más az értékrendje és a te véleményed nem mérvadó! Jusson el az agyadig, hogy tojunk ezekre a címekre, csak te hiszed, hogy mindenkinek a konzol a vágya...tapasztalatod elég kevés a játékok terén úgy látom.
#26
#24: értsd már meg te nyomorult, hogy nem a KONZOLT fikázzuk, mert ITT sokaknak van KONZOLJA. mindenki tudja hogy SZEBB KONZOLON az összes JÁTÉK, mert a KONZOLOKAT, azokat JÁTÉKRA tervezték. azért SZEBBEK, mert anno így tervezték a KONZOL gyártók. és képzeld, úgy néz ki hogy a jövőben is SZEBBEK lesznek a KONZOL JÁTÉKOK mint a PCs JÁTÉKOK, mert a legtöbb fejlesztő KONZOLRA gyárt, mert azokon DRÁGÁBBAN adhatják el a JÁTÉKAIKAT, és sokkal biztonságosabb mert a konzolos warez nem olyan elterjedt mint a PC-s
#25
1.: konzolon általában játszani lehet csak, maximum filmet nézni.
2.: a konzolokat azért fejlesztették ki, hogy az ember játszhasson velük
3.: a PC nem csak játékra való, sőt sokan ezzel keresik a kenyerüket
4.: az utolsó hozzászólásod hülyegyerek az felháborítóan buta. "mintha egy filmet néznék csak ugye én csinálom a történéseket" bazdmeg ... kit érdekel? ne hasonlítsd a filmeket a játékokhoz mert ez két külön kategória
5.: már a komment elején hazudsz "hazajövök sulibol megtanulok" ... ezt ki hiszi el? szerintem a bejárónő, vagy anyád csinálja a leckédet ...
#23
#22: Nem darabszám, sorszám sorry, én is már zombulok kicsit :)
#22
#21: Jó helyre ment a mondanivalód nyugi:) Csak az egyik az a hozzászolás, amit idézetként használsz, a másik meg a darabszám oldalt, hogy hányadik a sorban.
#21
18. helyett a 17. hozzászólás egy kicsit fáradt vagyok meló miatt elnézést Eberinu.
#20
#18: Egy újabb okostojás aki most diplomázik vagy valami apuci mindent megvesz semmiért az égvilágon nem kell dolgozni. Egyszerüen nembírom felfogni az ilyen embereket, normálisan le lehet írini hogy nekem jobban tetszenek a konzlok mert....
Én személy szerint csak azért nem veszek konzolt mert nem áll á a kezem a joy-okra anniyra megszoktam az egér bili kombinációt, de azt is elismerem hogy több játék kijön konzolra meg egynémelyik nagyon jó, de viszont egy konzollal mi mást lehet még csinálni? Meg az se útolsó dolog hogy még mindig PC-én írják a játékokat majdnem az összes platformra. Én maradok a jó öreg PC-nél ami szeretek bütykölgetni, tudok vele mást is csinálni nemcsak játszani.
#19
#18: Hát kicsicsillag, nem vagy egy iq harcos az már biztos :D Mellesleg mennyi is lehetsz? 14-15? Úgy beszélsz, mintha olyan hű de nagy tapasztalatod lenne a játékok terén, holott egy kettőt ismersz, aminek hűdemicsoda grafikája van mert, konzol, hát elárulom, konzolom nekem is van, nem is csak egy, mégis PCn játszom jelenleg a legtöbbet. Fogalmad nincs mik vannak PC-re, mivel neked valszeg szutyok géped van konkrétan ofc nem fut rajta neked az el, ami mondjuk, egy olyan embernek, aki igényes. Én kimondom kerek perec, amit mások is gondolnak, te szimplán egy nagyképű kis taknyos vagy, aki apucinál kirinyálta, hogy megkaphasson ezt azt amazt, és arra nagy az arca. :) Ha valami nem tetszik, menj a kis konzolod elé, kuksolj ott, és inkább ne irj ide, mert egyetlen értelmes mondatod nem volt, egyetlen normális érvet nem láttam igazából, mindenki ismeri a konzolokat, és a játékokat amik arra vagy PC-re jönnek ki, nem kell a te ismertetőd. Uh. köszi szépen, de húzz inkább el, mert egyedül vagy azzal amit képviselsz ;)
#17
#13: Mindenki eldönti maga, hogy melyik platformot preferálja játékra. Bár rendkívül impozáns volt az érvelésed (az egészet így egybe kilehetne kontrolcékontrolvézni egy microsoftos xbox reklámba, komolyan), hidd el hogy sokan maradnak a PC mellett. Tény, hogy így olyan klasszisjátékokról maradunk le mint az RDR, Heavy Rain, Uncharted, és még sorolhatnám, de mégis maradunk.

Miért? Mert szeretjük azt a szabadságot, amit nyújt. Szeretjük benne a skálázhatóságot, ha akarok összerakok egy budget konfigot, vagy akár egy izom masinát ami mindent visz Full HD-ban. Szeretünk bütykölni, szépítgetni a konfigon, BIOS-t frissítgetni. Szeretjük, hogy egérrel és billentyűzettel tudunk játszani FPS játékokat, nem pedig kontrollerrel bajlódunk.

Ezért van még ennyi PC-s. Amitől még itt fröcsögsz, hogy mindenki fejvesztve rohanjon konzolért, nem változtat a tényálláson. Én személy szerint nem fogok konzolt venni addig, amíg korlátoltabb lehetőségeket nyújt, mint egy PC.