Szokatlan formában tér vissza Spyro

Az Activision a nagy leépítések közepette azt is elhintette tegnap, hogy a napokban új játékról rántják le a leplet, amely "egyedülálló módon fogja ötvözni a hagyományos játékokat és a videojátékokat". Mint kiderült az új cím főszereplője Spyro lesz, a játék pedig kifejezetten érdekes ötleten alapszik.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#22
Háát ezen nem lepődök meg!Minden régi nagy nevet tönkre vágnak!És az a legviccesebb hogy egyre többet!Kezd nagyon szánalmas lenni ez a játékvilág is!Persze aztán jönnek az okostojások mindjárt hogy kell az újítás!Persze hogy kell!De ne régi címet boncolgassanak hanem találjanak ki új címet!Jah hogy ez már nem megy!Pf vicc!És ez saját vélemény!
#20
Akkor is a legjobb játék a Croc Legend of gobbos lesz!!!
Azt a játékot szerettem a legjobban, ez szerintem fiatalabb nála, de kipróbálom, jónak néz ki :)
#19
15
Igazad van
#18
#15: igazad van ezzel én is igy vagyok a Crash óriási kedvenc volt mindaddig amig naughty dog készítette utána ezek a crash mind over mutant meg ilyenek mind hányinger volt :S
#14
#13: Igy van, meg anno 1995-ben vettem es nekem PSX maradt, valahogy nem jott azt mondani PS1. De hat tok mindegy a lenyeg hogy nagyon jo kis masina volt es rengeteg szep emlekem (es eveim) fuzodik hozza.
#13
#12: Igazad van, de nálunk annak idején a PSX terjedt el (azt nem tudom miért és honnan indult), aki régen játszott a jó öreg szürkével annak a Playstation fog beugrani a PSX hallatán:)
#12
#11: Nem, nem :)ez a PSX:
http://www.japonation.com/actualites-japon/adieu-psx-bonjour-torne-1798
ami egy dvd felvevős ps2 még 2002 ből asszem.
Ennek a kódneve volt a PSX. Csak japánban kapható, ott is iszonyat drágán (akkoriban olyan 30-40ezer ft magasságában) :P
Az első a Playstation volt, a slim verzió meg a PSone
#11
#6: A PSX a legeslegelső nagy kocka ps, a PS1 meg már a lekerekített változat :)
#10
fojeszModerátor
Megjöttek az első látnivalók is, frissítettük a hírt.
#9
#3: a ratchet & clank nem 6 éveseknek való !!!!!!!!! akkor még csak rendes sztori se kéne neki ha 6-éveseknek csinálták volna meg a logikai részek is egyszerübbek lennének
#8
Imádtam vele játszani.
#7
Bukás lesz! Ma az emberek nem vevőek az ilyesmire, a rajongók és a gyűjtőszelleműek venni fogják, de más nem.
#6
#5: Nem PSX, hanem PS1, nem kötekszem csak szólok, mert én már egyszer csúnyám megkaptam a magamét itt a Gamek.-on.XD Amúgy érdekes ötlet. Kotick meg csúnyán bekaphatja!
#5
En is imadtam az elso 3 Spyro-t meg PSX-en (valahol meg most is megvannak) de ez a 70$ kicsit eros, Kotick meg az edesanyukajat is eladna (vagy berakna egy jatekba akciofigura kent) a nagyobb haszonert.
#4
Úristen mennyit toltam Spyro 1-2-t anno PS1-en :D imádtam :D