A Take-Two-t akarja felvásárolni az Activision?

Izgalmas pletykák keltek szárnyra a játékipar globális szintjén tevékenykedő üzletemberek körében. A magas rangú vezetők azt beszélik, hogy az Activisiont egyre jobban foglalkoztatja, hogy lecsap a Take-Two-ra, s ezzel olyan frencsájzok birtokába jutna, mint a GTA és a Bioshock.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#89
#88: Szerinted mégis ki erőlteti a Codok sorozatgyártását? A Treyarch csapata annyiban hibás, hogy szivesen magára veszi a jómunkásember szerepét, de ha egyszer nemet mondanának, másnap munkanélküliek lennének. Az IW-től sem véletlenül vált ki tucatnyi ember; mást akartak csak az Acti nem engedte. Innentől kinek a hibája?
#88
#83: Az, hogy minden évben kijön egy cod, nem csak az activision hibája, hanem a Treyarch-é és az infinity ward-é is nagy részben...
#87
#86: De, van...More money, more income...az egyedi játékot meg megtöltik 26 pályával amiből már a 13-on a hátam kaparom...ne is jöjjön Warcraft IV :
#86
#85: Kétlem, hogy van összefüggés.
#85
#84: Ezért darabolták fel a Starcraft 2-t.
#84
#80: Az lehet, de ez semmilyen hatással nincs a Blizzard játékaira.
#83
Na takarodjon csak az activision a bioshock-tól.Nem kell,hogy úgy elszarják mint a cod-ot,már minden évben kijön egy.
#82
Évente jönne egy új gta...
Nem volna jó
#81
#80: :(
#80
hát a Blizzard - ot már sajnos bekbelezték.. :(
#79
NEEEEE CSAAAAK EZET NEEEE:...Minden ami Acti mmár rossz, nehogy már az egyik legjobb kiadót kebelezzék be a szabadkőművesek és zs*** :
#78
Na azt próbálják meg!
Az tuti hogy sokan lázadozni fognak, ha az Activision átveszi a GTA fejlesztését...
Remélem nem megy el a Take-Two agya a nagy összeg hallatán.
#72
Szerintem hülye lesz a Take-Two ha eladja magát.Még van mit kiaknázanak magukból.
#71
#67: Mondjuk a fejlesztők? Tudod én sem jópofaságból költök 350.000Ft négyévente gépre, hanem mert valamin dolgoznom kell.
AMD és Intel? Mondjuk mind a kettőnek (sőt, mostmár az nVidia-nak is) ott van a mobilpiac, vagy a konzolok.
Amugy ha kicsit tüzetesebben elolvasod azt a hozzászólást (vagy egyáltalán elolvasod) láthatod, hogy én már minden általad felsorolt pártfogót leírtam (igen, PC Gaming Alliance).
#70
#37: Amíg csak a Gamestar hangoztatja ezt az elméletet, addig a helyedben nem híresztelném. Én személy szerint nyomát nem láttam pl. az IGN-en.
#69
És a többi ... elöttem szólók már válaszoltak a kérdésemre..
#68
Hova tünt a #4.,6.,7. hozzászólás?
#67
Na, most vagy a firefox b@szakodik, vagy csúnyán törölve lettek a hozzászólások.
Anyways, remélem nem vásárolják fel a Take Two-t.

#14-nek meg üzenem a következőket.
Nem igazán értem mit hablatyolsz, hogy a PC-nek nincs pártfogoltja. Egyrészt ott a Microsoft, másrészt Nvidia, AMD és Intel az semmi igaz? Ők mind nagyot, és itt úgy értem NAGYOT, buknának, jóformán be is dobhatnák a törülközőt. Ki a p.csa venné meg a 89 magos 352 Ghz-es prociját az Intelnek ha nem jönne PC-re Crysis 69 meg CoD 69.000, Ultramodern Warmonging?
#66
ez ellen tiltakozni kéne:OO nehogymár egy Activision mert nemmegy neki az üzlet meg a játékkészítés megvegyen egy RDR-t meg egy GTA-at produkáló kiadót:@