Alice: Madness Returns - új bizarr trailer érkezett

  • Írta: zoenn
  • 2011. február 15.
  • Érdekesség
Link másolása
American McGee szeret sokkolni és megbotránkoztatni, de korántsem teszi ezt szimpla véres trancsírozással - minden látványbeli borzongás mögött komoly mentális mondanivaló lapul. Korunk legmeghatározóbb nevelési eszköze a mese, ha kifordított megközelítésbe kerül, a hatása hatványozódik.

Lopva, kíméletlenül hatolt belénk az Alice 2 új trailere, szegény kislánynak már elege lehet a mesék világából és Csodaországból, ő nem egy könnyű elmeorvosi paciens. Kinek ilyen elborult a fantáziája, groteszk macskákról és pszichopata kártyalapokról álmodik, azon már az elektrosokk sem segít. A nővé érett Alice-t most a tűzvészben elhunyt édesanyja kísérti minduntalan, a dolog forrása természetesen a beteg arcát mutató Csodaország. Újabb látogatást kell tennie.

A Sanghajban székelő Spicy Horse Games, élén McGee-vel újabb csapást mér befogadóképességeinkre - mi is írtunk már a játékról, ha érdekel bővebben is, olvasd el az előzetesünket. Megjelenés még idén, PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

8.
8.
Irasalgor
#1: A Burton-os szerintem éppen a McGee-s Alice-ból merített...

Egyébként az a hegedű a végére igazán hátborzongató :D
7.
7.
szabi113
#6: *Irónia be*
Igen, igen. Évente kettőt kellet volna csinálnia, hogy olyan minőséggé fejlődjön, mint az autós játék mintapéldája az NFS.
*Irónia ki*
6.
6.
Mortis
Ennek a játéknak már legalább 3 éve meg kellett volna jelennie! McGee-nek nem kellett volna pocsékolnia az idejét, ilyen Bad Day L.A.-re, meg Grimm-re.
4.
4.
robi009
ezse azajány akit kiskoromba megismertem xD
1.
1.
Skyrocker1
Hát szerintem a Burton-os karakterek sokkal jobbak.Szerintem nem lesz egy rossz játék bár Gameplay-t még nem nagyon láttam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...