Transformers: Dark of the Moon bejelentés

  • Írta: fojesz
  • 2011. február 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Valójában azt már lehetett tudni, hogy játékváltozatot kap a Transformers: Dark of the Moon című mozifilm, azonban a formális bejelentésre máig várni kellett. A játék a film előzményeit dolgozza majd fel, ráadásul a PS3-as és Xbox 360-as verziókat a War for Cybertron alkotói fejlesztik majd.

A Transformers: War for Cybertron minden képzeletünket felülmúlta, s bár nem sikerült tökéletesen, az biztos, hogy ez volt az eddigi legjobb Transformers-játék. Az Activision nyomban fel is lelkesedett: nem csak a folytatás fejlesztésével bízták meg a High Moon Studiost, de ők készíthetik a július 1-jén mozikba kerülő harmadik mozifilm adaptációját is.

A Transformers: Dark of the Moon a film történetének előzményeit dolgozza majd fel, a játékban irányíthatjuk majd (többek között?) Shockwave-et is. Érdekesség, hogy új játékelemmel is bővül végre a program, így a szokványos robot és jármű "módok" mellett egy hibrid lopakodó üzemmód is elérhetővé válik, amelynek hála egyszerre lehetünk halálosak és gyorsak.

A játék PS3-ra, Xbox 360-ra, Wii-re, DS-re és 3DS-re készül. Mint említettük, a HD-verziókat a High Moon Studios fejleszti, míg a Nintendo-platformokat a Behaviour Interactive veheti kezelésbe, ők dolgoztak anno a MySims: SkyHeroes-on, a PSP-s Dante's Inferno-n és az Xbox Live-ra ingyenesen elérhető Dorito's Crash Course-on is.

11.
11.
Irasalgor
#6: Hát, nekem a War For Cybetron se tetszett annyira :)
9.
9.
adamsfamily
Szerintem se volt tökéletes,na de melyik játék az?!Szerintem legalább annyira jó volt mint anno a star wars battlefront-ok.
8.
8.
Mortis
Hú dejó. Ez a hír kellett nekem mára...
7.
7.
Hardy
Az első két rész pocsék lett játékba, remélem most változik a sors :)
6.
6.
Netsu
Érdekes,az előző 2 fostalicskát ki bírták adni PC-re,de ha már minőségi dologról van szó,akkor már szarnak a fejünkre...
5.
5.
aruha
persze ismét semmi pc-s verzió..
4.
4.
sunstreaker
rohadjanak meg, pc - re nem jön
3.
3.
mdr88
hát remélem lesz olyan jó, mint a War for Cybertron és nem olyan GAGYI, mint az előző filmadaptációk
2.
2.
tjames
hát ezt a hírt hogyhogy nem OptimusPrime userkolléga küldte be?????
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...