Készül a Verdák 2 játékadaptációja

  • Írta: zoenn
  • 2011. február 15.
  • Érdekesség
Link másolása
A Disney játékváltozatban is szeretné viszontlátni a Pixar nyári animációs mozislágerét, a Verdák 2-t. Emberi személyiséggel felruházott járgányaink új kalandokat keresnek, a versenyek során számos hi-tech kütyü áll a rendelkezésünkre, és a masszív online mód sem maradhat ki.

Az alapanyagot a mesteri Pixar garantálja, a mozgóképes verzióba nem is köthetünk bele ezúttal sem, attól eltekintve, hogy a folytatások után egy teljesen új történetet vártunk az animációs mesék királyaitól. Kedves Verdáink nemzetközi kémkedésbe bonyolódnak bele, e körül forog a játékadaptáció is, mely szinte az összes lényeges platformra - PC-re, Xbox 360-ra, PS3-ra, Wii-re, DS-re és Mac-re is meg fog jelenni, idén nyáron, a mozival egyidőben.

 

 

A Cars 2: The Video Game-ben a Chrome névre keresztelt, nemzetközi kiképzési központba látogatunk el, ahol a játékosok 25 karakter közül választhatják ki a nekik legmegfelelőbbet, hogy aztán világszínvonalú kémekké válljanak. Az ő csetléseikről-botlásaikról szól a történet, és persze a versenyzés sem maradhat ki.

A tréning részeként veszélyes küldetések szimulálásában veszünk részt, számos high-tech felszereléssel tudjuk elkerülni a tömegszerencsétenségeket és lelassítani ellenfeleinket. A Cars 2-vel csatlakozhatunk World of Cars Online rendszerhez, amely egy ingyenes, böngészőalapú platform, mely a Verdák-univerzumába repíti a többjátékos élvezeteket hajszoló gyerkőcöket. Ha a játékban teljesíted a kihívásokat, akkor új elemeket tudsz megnyitni az online szegmensben.

A fejlesztésért a Toy Story 3-ért is felelős Avalanche Software felel, s tekintve, hogy legutóbbi próbálkozásuk is egészen fogyaszthatóra sikerült, dacára a hasonszőrű játékok silány minőségének, így mi is fél szemünket a Cars 2-n tartjuk. A Disneynek szüksége van a sikerre, hiszen a Tron: Evolution fejlesztőit is bezárták, az Epic Mickey is éppen csak teljesítette az elvárásokat.

11.
11.
Slik
De akkor legalább játszható lenne mint a Toy Story 3 v Prison Break Conspiracy... ezeket még élveztem is :D reméljük nem rontják el
10.
10.
daft_pete
Kiváncsi leszek... a film 2. részét is várom már :D
9.
9.
hakydakillah
2. rengeteg gyerek van, aki Verdák bolond - ágy, ruha, táska stb., komolyan hihetetlen dolgokat látok néha. Még szép, hogy megéri kiadni játékban, mert a szerető apukák tutira megveszik a gyereknek :-)
Nálam vénülő fejjel is örök kedvenc a Crash Bandicoot 1-3 részei + CTR és Crash Bash. Gyakran nosztalgiázom, és játszom velük.
8.
8.
Dark_Temptation
hülyeség.... pénzkidobás... igaz a disney-nek van pénze szall....
6.
6.
Miseew
#2: 12év kor fölötti bevezetés eröltetés.:) de nemhiszem h 12up a "célzott" közönség hanem az úgynevezetett ,,kicsik" :D szóval... nincs ezzel baj :D unokaöcsi élvezni fogja ha te nem élvezed...:P
5.
5.
Extol
4.
4.
Sarkadi
Igy van,semmi értelmük,legalábbis számomra.
3.
3.
jakarate
ja szerintem is kicsit bénak a disey játékok de ez talán (JOBB) lessz !!!
2.
2.
Slik
nem kéne erőltetni ezeket :(
1.
1.
Mortis
Na, ez is nagyon érdekes hír...

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...