Gonoszak a közösségi játékok

Legalábbis a Braid atyja nem tartja túl sokra a Facebookon futó közösségi játékok körüli őrületet, sőt, úgy gondolja, hogy egyenesen gonosz és káros dolgok ezek. Ha pedig valaki, akkor az egyik legaddiktívabb indie játék készítője biztosan tudja, hogy miről beszél, de legalábbis van benne valami.
  • Írta: InGen

Kommentek

#25
Amúgy igaz, ha nincs sok barátod és nem vagy multijátékos, szart sem érhetsz el vele...pl ott van a Happy Acvariumba, hogy 6 barátodnak kell kattintanod, nekem sose jön össze mert a barátaim 3/4-e nem játszik, vagy nem kattint :D
#23
Sziasztok!
Rendszeresen olvasom a GK-t, de eddig sosem kommenteltem.. Nagyon nem is fogok, de ez a sok fikázás szerintem nevetséges.. :D
Ugye a fészbuk játékokat zrikáljuk, mert nem igázunk le senkit, csak kapálunk, kaszálunk, meg nem tudom, még mit lehet ott csinálni... De, mitől rosszabbak, értelmetlenebbek ezek, mint pl a WOW!? Ott is az van csak, hogy egy hatalmas tehén-emberrel 8-10 órákat csépelitek az ellenfelet, aztán örültök hogy mit dob... :)
Vagy a HC játékosok.. Leültök Gears of War elé, és anélkül, hogy felállnátok, végigviszitek mindhárom szinten egyhuzamban..
Na, ez is mennyivel értelmesebb időtöltés? :)
Én személy szerint, egyik csoportba sem tartozom, a Boxom egy héten max 4-5 órát üzemel, pedig csípem a játékokat, csak hosszú távon nem köt le..
Ezzel a kommentel nem volt célom megbántani senkit! Mindenkinek szíve joga, hogy mivel b@$$%a el a szabadidejét, csak arra akartam rámutatni, hogy ez is ugyanaz a szórakozási forma, amit ti csináltok, csak a stílus más! :)
Volt ez a "kinek a pap..." szöveg, ha így közelítené meg mindenki, semmi gond nem lenne. De sokkal egyszerűbb egymást osztani, mint elfogadni, hogy valaki mással szórakozik mint "Te"...
Szép napot srácok! :)
#22
#19: Shido, Te is evil vagy? Vigyázzunk, nehogy ugyanazt a bankot raboljuk ki!:)
Remélem frissítve lesz az értelmező kéziszótár: "Blow szerint a gonosz" fogalmával!
#20
Gonosz az élet is,nem?
Nem kötelező játszani velük,nem kötelező függőnek lenni... Barátokat is találhattok ezeken az oldalakon.
Van egy másfajta függőség, ami nem káros: Hardcore GK-snak lenni jóóó!:)
#15..kinek meg a paplan!:)
#17
Bent a cégnél egyik kollégám írt egy botot magának FarmVille-hez mert elmondása szerint az ismerősei között nem ő volt a legnagyobb paraszt.
#16
#1: mit várunk egy ingyen gagyi közöség játékotol?
#15
Hát... Én el sem kezdtem játszani. Elég volt az, amíg bátyámat kellett helyettesítenem. De olyan unalmas, fölösleges, értelmetlen időtöltést én még nem tapasztaltam. Nem mondom, sokat vagyok fészbúkon én is, de magasról tojok a sok idióta játékra. Még alkalmazásokat is csak nagyon ritkán használok.... Namindegy, kinek a pap, kinek a papné, kinek meg a lányuk:D
#14
#13: engem még egyszer ki is raboltak, és összevertek
#13
Én mindig is tudtam hogy gonoszak..... ;) :D
#12
Van benne egy kevés igazság, de drasztikus a fogalmazása...
#11
ScooModerátor
De ne legyetek már ilyen negatívak! Egyértelmű, hogy nem hardcore gamereknek készülnek ezek a játékok. Ezen az alapon a HC-sekre meg mondhatják azt, hogy kis köcsög hájas kockafejű taknyok. Egy tini csaj hamarabb fog facebookon játszani, mint hogy leüljön Dead Spacezni. A Sims sorozat is ezért sikeres. Más réteget szólít meg, más eszközökkel. Olyanokat akik egyébként nem játszanak, nincs bennük vér, erőszak, stb. Az egy dolgog, hogy a készítők kihasználják a játékosokat, de ne az legyen már a buzi aki játszik!
#10
ScooModerátor
#9: Pontosan azért ekkora sláger a Farmeville, mivel szeretik a facebook mániások.
Ezt szeretted volna leírni? ;)
Egyébként nincs teljesen igazad. A nem facebookos Farmerama is sikeres.
#8
#1: ott a pont bár én ink elme roggyantnak mondanám....
#7
ScooModerátor
#6: Kikérem magamnak! Egész nap a munkahelyén a monitor előtt ülő embereknek találták ki ezeket. Nekik tökéletes. Illetve a háziasszonyoknak akik nem dolgoznak "csak" otthon.
#6
egéssz nap otthon üllő életeunt, szórakozást nem ismerő emberknek vannak ezek a játéok.