God of War-fejlesztők a Respawnnál

  • Írta: InGen
  • 2011. február 17.
  • Érdekesség
Link másolása
Jason West és Vince Zampella örülhet, mert úgy néz ki, hogy a cégük eléggé attraktív ahhoz, hogy a legjobb embereket tudják megszerezni a szakmában. A legutóbbi hírek szerint most két God of War fejlesztő pártolt át a Respawn Entertainmenthez, otthagyva a Sony Santa Monica stúdióját.

A Respawn Entertainment felől nem sok hírt hallani azóta, hogy a hírhedt Infinity Wardos fiaskó után megalakultak, és rögtön felszippantottak néhány elég komoly tehetséget. Az tudjuk, hogy egy bejelentetlen játékon dolgoznak PC-re, X360-ra és PS3-ra, de egyelőre még arról sincs információnk, hogy milyen stílusú anyagra számítsunk.


Most pedig újabb két tehetséges fejlesztő csatlakozott a Respawn csapatához, mégpedig egyenesen a Sony Santa Monica stúdiójától. Justin Hendry vezető designerként és pályatervezőként vett részt a God of War-játékok fejlesztésében, míg Robert Taube az environment artist fontos pozícióját töltötte be.

Jelentheti mindez azt, hogy a Respawnnál mégsem FPS készül, mint ahogy azt sokan várnák? Reméljük, hamarosan kiderül.

13.
13.
bali182
Nagyon tetszik az IW-s/volt IW-s tagok mentalitása, amit a kezdetektől fogva megtartanak: minőségi játékokat készítenek (a COD 1 Game of the year kiadása még mindig ott figyel a polcomon) és bár a pénz nagy része a konzolos fejlesztésekből származik, mégsem hanyagolják a pc-s játékosokat, sőt a játékaik remekül vannak optimalizálva, és gépigényt tekintve is nagyszerűek. Az Activision legnagyobb baklövése az volt mikor összebalhéztak ezekkel a srácokkal.
12.
12.
bernyi
Hmmm...dizájner és pályatervező...
szvsz bármi is lesz, brutális és monumentális lesz a tartalma :D
11.
11.
Mortis
Na, ennek örülök. A God of War 3-ban úgyis a pályák felépítése és a látvány volt a legjobb. :)
10.
10.
adam183
Huh- várom már mi fog kisülni ebből. :)

Sakrkadi-hoz csatlakozva: "tehetségeT fejlesztő" Lehet én értelmeztem valamit félre, de gondoltam szólok. :)
8.
8.
vergil14
na itt lesz valami :):):):)
7.
7.
szogyenyi
Attól, hogy 2 olyan ember ment át egy másik brigdba, akik aelőtt nem lövöldözős játék bütykölésével foglalkoztak, még nem hinném, hogy nem FPS fog készülni. Azért West-ék rendesen benne vannak a szakmában, szerintem ezt az EA biztosan kihasználja az Activision és a COD lenyomása érdekében, de majd kiderül.
6.
6.
jakarate
na pedig jó játékokat gyártott a sony kár kár
4.
4.
Tacskoexe
Őszintén szólva én remélem hogy nem FPS lesz. Az Infinity Ward nagyon hozzászokott már ehhez az agyatlan lövöldéhez, és sokkal tehetségesebbek hogy ennél leragadjanak. Előrukkolhatnának már valami eredetivel.
3.
3.
Mathia$
Sebaj, a Sony óriási cég, simán pótol két embert.
Segítsenek csak a Respawn-nak, hogy minél hatalmasabban odavágjanak az Activision-nek és a CoD-nak.
1.
1.
Sarkadi
Egyre inkább várom a bejelentésüket,hogy min ügyködnek. :)

Mellesleg egy apró helyesirási hiba : " JelentheZi mindez azt.... "
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...