Filmszerű történetet kapnak az EA sportjátékai?

  • Írta: zoenn
  • 2011. február 18.
  • Pletyka
Link másolása
A Fight Night Champion sztorimódja olyannyira jól sikerült a játék producere, Mike Mahar szerint, hogy nagyon is elképzelhető, hogy a kiadó a jövőben más sportjátékaiban is hasonlóan filmszerű kampánymódok kaphatnak helyet. Vége a bajnokságok sablonos monotonságának?

Könnyen lehet, hogy markáns reformokra számíthatunk a jövőben az EA Sports-játékok kapcsán. Eddig csupán különböző ligákat és bajnokságokat játszhattunk végig az egyjátékos kihívásokban, ám a Fight Night Champion egy filmszerű történetet mesél el a Champion módban, ahol egy fiktív boxoló, bizonyos Andre Bishop felemelkedését élhetjük át amolyan Rocky-stílusban. A jelek szerint más EA Sports játékok is átveszik a példát.

"Sok más csapat is megőrült, mikor látták mit is csináltunk" - mondta Mike Mahar, mikor a CVG a Champion módról kérdezte. "Nem könnyű évente hasonló sportcímet készíteni, mert ez tovább tart egy évnél. Más stúdiók is elgondolkoztak az ötleten: biztos, hogy így lehetne frissíteni a sportjátékokon. Nem lennék meglepve, ha más sportágakban is követnék a mi példánkat."

Lehet, hogy a producer olyan dolgokat tud, amit mi még nem? Eljátszadoztunk a gondolattal, hogy a FIFA-ban lehetőségünk lenne, egy amatőr grundfocistából úgy feltörekedni, hogy később az élcsapatokba kerüljünk be. Vagy az NHL soron következő részében egy közép-európai hokis útját mutatnák be, aki bekerül az észak-amerikai profi jégkorongligába. Mindezt természetesen a szokásos játékmódok megtartása mellett.

18.
18.
XDannyL
Ez az! Ez a Fight Night Champion nagyon jóra sikeredett :P
Remélem más EA játékok is kapnak story-t. Feldobják az amúgy lapos játékmenetet :P
17.
17.
drip
#5: ez tudatos.... kell a bevétel nekik és ha kell akk évekig adják ki ugyanazt minimális változtatással,mert tudják h vagy olyan ( nem te hanem az átlag gamer) noob ( saibot ha ha olcsó poénok helye :D ) hogy megveszed... most gondoltak egy ilyet és ez most friss lesz egy jó darabig...bár egy NFL-es storyt én is elviselnék :)
16.
16.
SolidSnakeHUN
durva unalmas volt már minden évben ugyanazokat a ligákat és bajnokságokat végigtolni.ez már nagyon hiányzott szerintem. én szeretem ha egy játék nem csak a reflexeimet kőti le hanem kicsit az agyamat is.az NFS:MW meg tényleg durva jó gém de a story az ratyi benne.
15.
15.
gyerecske
14.
14.
Quent1n
#13: Ha bejön (márpedig nagyon úgy néz ki, hogy befog) akkor szerintem számíthatsz rá, hogy lesz!
13.
13.
Raidermeister
Könyörgök legyen akkor már az Nfl-be is !
11.
11.
Quent1n
Végre eljutott az agyukig, hogy ez mennyire jó koncepció. Már évek óta bedobhatták volna az összes sportjátéknál.

tjames: A Porsche a legjobb NFS csakazértis! :D
10.
10.
tjames
#5: A NFS:MW szaaaar?????
:)
Egyik legjobb NFS a mai napig ! ! ! !
8.
8.
hakydakillah
5. ízlések és pofonok.. Én tűkön ülve vártam, hogy feljussat a black list tetejére, és kiüssem Razort. Tetszett ahogy a semmiből jössz, aztán felverekeded magad, és megnyered az egyes tagok kocsiját.
7.
7.
Slik
#5: az hol sportjáték? és amúgy is nagyon jó játék volt akkoriban
6.
6.
gorezalan
gratulalok Maharnak, szartak egy jo nagy spanyol viaszt.... ocsem, ehez kellett 15 ev elteljen, h rajojjenek, h ient is csinalhatnank :)))) durva. sok kreativ ember dolgozhat arrafele... EA: hee bazze, 2011 van, csinalhatnank storymodot egy sportjatekhoz!!! IGEEN!!!
5.
5.
HATRED
hát én az ilyeneket nem csípem. NFS most wantedbe is vmi hasonlót próbáltak az is eléggé szar lett vele.
4.
4.
Mortis
Egy NBA játék nagyon érdekes lenne ezzel a koncepcióval.
3.
3.
tjames
a FNC-ban engem csak a sztori érdekel, mert a bunyót a demo alapján elmókusboxozták.
2.
2.
hakydakillah
Ennek nagyon örülnék. Sok bunyós játékban 0 story van. Igaz, nem azon a lényeg, de néha jó érzéssel tölt el egy jól összerakott történet is, mint pl. anno a Def Jam-ben.
1.
1.
Slik
nem lenne rossz kevésbé lenne unható
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...