Januárban is a Black Ops volt az amerikai kedvenc

Az NPD Group közzétette a januári toplistáját az amerikai játék- és konzoleladásokról, s bár a piac szinte minden szempontból gyengébben szerepelt a tavalyi évhez képest, a kiegészítők értékesítései szerencsére javítanak egy picit az összképen. A slágercím továbbra is a legújabb Call of Duty volt.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#24
K2 The HighestModerátor
EZAZ! A Black Ops az egyik kedvencem lett:)
Az MW2 után ez a legjobb SZVSZ :)
#22
#9: Mekkora igazság. Legtöbb esetben a szar fogy a legjobban. Akárhogy is nézzük a COD is ide tartozik.
#21
#10: csölátásu mind, nem létezik más csak a COD.
#20
Nem szidom a CoD-ot mert nem nagyon ismerem, az lbp2 4. helye pozitív benyomást keltett az amcsikról. Nem tudtam kiolvasni de ha a PC is beletartozik akkor nagyon úgy tűnik hogy mi tartjuk fenn WoW-ot mundjuk itthon azért nincs mindenkinek pénze hogy pl. ps3+játék+2 kontroller csak úgy simán megengedje-ne vegye senki sértésnek ez csak a GDP :)
#19
#17: jolvan tudjuk,sok ember játszik vele és attól még nem mnőségi cucc,,
majd a homefront letaszítja talán a trónról a BO-t,,
de addig is baszatom live-on a black ops-ot!!:D
PEACE
#18
#14: Netsu már elmondta helyettem amit szerettem volna, csak annyival egészíteném ki, hogy nem szidtam szerintem annyira, plusz akkor tessék írjatok róla jó dolgokat! Én is tudnék róla pl. fegyverek, a testre szabhatóság, a killstreakek, a hangulat, a zene, zombi mód, wager meccsek stb.

Amúgy meg ha fél Mo. nem volt jó példa akkor tessék ott az AVATAR ami sokkal jobb példa. :) Technikailag hibátlan film de se normális forgatókönyve nincs, se színészi játék nincs benne. Tartalma meg aztán pláne nincs és itt nem a mély filozófia dolgokra gondolok. És AVATAR folytatásokból Cameron még tudna x+1-et csinálni akkor is mindenkit érdekelne, de attól se tartanánk egyiket egy hű de komoly filmnek csakis technikailag (sőt most már az se ütne annyira). De pont az egyszerűsége és a technikai háttere miatt ilyen népszerű. Könnyen érthető, viszonylag kellemes tempóban halad, baromira látványos, hangzás ügyileg is rendben van, és kb. kifújt. Meg van benne Sigourney Weaver, meg Michelle Rodrigez oszt ennyi. De erre van igény, és a COD is ebbe kiváló, hogy azt adja amire az átlag játékosnak szüksége van ahhoz, hogy kellemesen kikapcsolódjon. Fel se tűnik olyankor, hogy ez bizony már a 4. tök ugyanolyan játék csak más skinekkel és még bugosabb mint korábban, pedig a Treayarch gyak. a feneke alá kapott mindent.

Úgyhogy érdekes téma ez el lehetne róla beszélgetni egy keveset :) Mindenesetre addig írd/írjátok meg kinek mi jön be benne pl., mert arról keveset olvasok. :)
#17
#14: Azért mondta el 15x,mert képtelenek vagytok felfogni,hogy attól még,hogy sok ember játszik vele,még nem lesz minőségi a cucc! Maximum ez csak azt tükrözi,hogy ennyire alacsonyak az emberek igényei,hogy inkább játszanak egy fantáziátlan,és sablonos lövöldével,ami ráadásul még bugos is.
#16
black ops tényleg nagyon jó volt
#14
#11: azért a black opsal nem csak fél Mo.nak megfelelő ember játszik sztem:)
hányszor irtad már te ezt le 15ször?nem kötekedni akarok de ha nem tetszik a játék még nem kell orrba szájba irogatni róla?!
#13
#12: Többet is mint gondolnánk:S
#11
#10: Így van bejön az embereknek, de nem ez határozza meg a minőségét elsősorban. A Mónika sót meg a Győzikét is nézte fél Mo. de ettől nem mondjuk rá, hogy mekkora király műsorok. :) Persze bejött sok embernek de még azok is tudták, hogy minőségileg hááát.... :)

A CoD-ot akkor lenne érdemes így vizsgálni szerintem, ha a MoH nem kanyarodott volna el, és lenne egy közvetlen vetélytársa a saját kategóriájában. De ha egy EA nem meri ezt bevállalni akkor senki.

Nekem is bejött a BO alapjában véve, csak egyszerűen a sok hibája (PCn) megölte a játékélményt számomra.
#10
#9: ha jól fogy az azért valamilyen szinten mutatja hogy bejön az embereknek
#9
#7: Ez a lista semmit nem mutat arról, hogy mennyire szar vagy nem szar egy játék. Ez azt mutatja, hogy jól fogy. A Való Világot is mindenki orrba szájba nézi, de ettől még nem lesz minőségi műsor.
#8
Az igények mások lettek ez van. Amúgy meg mind tudjuk, hogy nem a bevétel határozza meg a termék minőségét. :)

Azért ha megfigyeljük listát érdekes, hogy a megmozgató játékok, hogy előretörtek, ez szerintem örvendetes. És tulajdonképpen a CoD-ot leszámítva a többi játékba nem nagyon lehet belekötni minőségileg szerintem.
#7
de unom már, valaki elkezdi ugatni hogy milyen szar a codbo, aztán mindenki elkezdi mondani, a lista nem éppen azt mutatja hogy mennyire szar..
#6
Szégyen, röviden és tömören. Sajnos az igénytelenségre van igény manapság.
#5
#4: mondjátok már el még hatvanan.......ha nem tetszik nem kell hisztizni :)