Újabb három címet jelentett be a Telltale

  • Írta: fojesz
  • 2011. február 19.
  • Bejelentés
Link másolása
Úgy tűnik, a Telltale Games magasabb fokozatra kapcsolt, a tegnapi két bejelentésük után újabb három játékot jelentettek be úgy, hogy mindezeken felül egyébként is dolgoznak két címen. Profilváltás nem lesz, a srácok epizodikus kalandjátékokkal erősítenek a jövőben is, de ezt nem akármilyen nevekkel teszik.

A Telltale Games gőzerővel hegeszti a már két megjelent részt maga mögött tudó Back to the Future-sorozatot, áprilisban indul a Jurassic Park, és tegnap bejelentették, hogy játékot készítenek a The Walking Dead és a Fables címek alapján is. És még mindig nincs vége: a minap újabb három projektet jelentett be a stúdió.

Először: a tavaly PC-re, WiiWare és iOS platformokra megjelent Puzzle Agent tavasszal a PlayStation Networkön is elérhetővé válik, emellett nyáron jön a folytatás, immár PC-re, PSN-re, Macre és iOS-eszközökre. A játékmenet nem változik, a Puzzle Agent 2 ugyanaz a Professor Layton-sorozat által inspirált, fejtörőkre építő kaland lesz, mint az előző játék. A dizájnfeladatokat Graham Annable animátor és képregényrajzoló látja majd el.

A Telltale kapta azt a megtisztelő feladatot is, hogy iPadre, PC-re és Macre költöztesse a Straandlooper tavaly nyáron iPhone-ra megjelent Hector: Badge of Carnage című több epizódból álló kalandjátékát. A Hector felügyelő főszereplésével készülő játék tavasszal válik letölthetővé, és az év folyamán folyamatosan érkeznek majd az újabb epizódok.

Bár túl sok információval nem szolgált, a Telltale azt is megerősítette, hogy feltámasztják a Sierra klasszikus sorozatát, a King's Questet. A csapat ugyan a júniusi E3-ra ígérte az első konkrétumokat, de már látatlanban sincs miért okunk aggódni: a Telltale hozta vissza a Sam & Max és a Monkey Island címeket is. Érdekesség, hogy a King's Quest életre keltésével már egy másik csapat is megpróbálkozott, igaz, ők nem haszhálhatták a sorozat nevét, így a The Silver Lining csak a nemhivatalos folytatása lett a címnek.

4.
4.
Extol
A Telltale inkább az indie játékokat gyárt, számomra nem jelent sokat, mert hidegen hagy a műfaj, tömegesen gyártott gyeremeteg próbálkozás
2.
2.
NECROSMOKE
A Sam&Max meg a Back to the Future jók.ezekre is kiváncsi leszek.
1.
1.
Sarkadi
Nem igazán dobott fel ez a pár cim.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...