40 perc marketing Gabe Newell társaságában

Vannak olyan emberek, akikre muszáj figyelni még akkor is, ha nem szeretnénk. Nos, Gabe Newell, a Valve elnöke nem éppen szép ember, és nem is valami szimpatikus, de az tény, hogy tud valamit. Most ő tartott egy 40 perces előadást az egyik amerikai iskola óráján.
  • Írta: InGen

Kommentek

#16
A "kedves" cikkíró igazán mellőzhetné Gabe Newell-el szembeni ellenszenvének kimutatását, mert ez így elég undorító. :)
#15
inkább a half life következő részéről beszélne!!
ennyit az episodeosdiról...
jöjjön egy hl 3 és nem kell az ep 3
#13
Jöhetne már a Portal 2 demoja. A neten már kint is van az első 10 perc spoilerekkel!
#12
#11: Companion Cube XD
#9
#3: De elég szépen szabja a Valve is az árakat. De általában annyiba kerülnek a dolgok, amennyiért el lehet adni.
#8
Amerikában az inflációra fogják a játékok drágulását. Az már más kérdés, hogy CSAK a PC játékok ára növekedett, míg a konzolos játékok árai maradtak a hagyományos $60-os áron.

Itt jön képbe a 'mert megtehetjük' összeesküvési elmélet. Amit az Activision kezdett....hiába k*rvázik mindenki, úgyis megvesszük a játékokat. De így persze a kalózkodás is növekszik egy kicsit, mert ha nincsen demó, akkor szinte az ablakon dobom ki a pénzem. Sokan tudni szeretnék hogy mire is költik valójában a minimál bérüket...
#7
remélem gabe szerepel majd a dancing with the stars-ban és kiad pár fitness-videót mielőtt elkezdene ténylegesen azzal foglalkozni, amivel kellene. mars hl3-at hegeszteni!
#6
nyilván azért is sok mert nálunk még forint van...
#5
#2: Nem teljes áron kell megvenni hanem akciósan, ennyi. Megjelenés előtt sokszor amúgy is vannak leárazások (Witcher 2 bejelentése óta ott figyel -10%-al pl).
#4
#3: Jogos, kicsit tényleg durva a hasonlat... ott a pont!
#3
#2: azért ne hasonlítsuk már kotick-hoz. az egy pénzéhes seggfej, aki folyamatosan fossa magából a hülyeségeket, gabe viszont tett is le valamit az asztalra.

a steames játékok árait meg én sem értem, viszont az nem a valve hibája, nem ők szabják az árakat.
#2
Newellnek megvolt a játékfejlesztői múltja, de jelenleg inkább Kotick-hoz tudnám hasonlítani, mivel már nem a játékok fejlesztése miatt fő a feje, hanem azért, hogy másét el tudja adni. :)

Azt am. tudja valaki, hogy miért ilyen indokolatlanul magasak a STEAM-es játékok árai? Nincs kisker, nincs raktár, nincs logisztika, nincs dobozköltség, mégis ugyanannyi, mint a csomagolt verzió... :S
#1
Portal 2-nek örülök. :)

Két apró elirást láttam a cikkben :

- > "volt jelenT" - > több profitot termeT