Folytatódik a Two Worlds

  • Írta: fojesz
  • 2011. február 21.
  • Bejelentés
Link másolása
Ugyan néhol még meg sem jelent a második rész, de a készítők már most egyértelműen utaltak rá, hogy folytatódik a Two Worlds. Azt nem tudjuk, hogy teljes értékű epizódról vagy egy új kiegészítőről van-e szó, de ha minden jól megy, akkor a játék már viszonylag hamar, 2012-ben megjelenhet.

A sorozatot kiadó TopWare igazgatója, James Seaman a Destructoidnak erősítette meg, hogy folytatdik a Two Worlds, sőt igyekeznek "még jobb munkával előrukkolni", és ennek érdekében még egy vadi új csapatot is átcsábítottak magukhoz, ami a játék 3D modelljeivel, animációival és CG-jeleneteivel fog foglalkozni. Seaman szerint a játék megjelenése jövőre esedékes, a formális bejelentésre és a pontos cím felfedésére durván három hónap múlva kerülhet sor.

Hogy a Two Worlds III-on ügyködnek-e a fejlesztők, vagy csak egy kiegészítőt hegesztenek, arról sejtelmünk sincsen, kiváltképp annak fényében, hogy mennyire kalandos volt a Two Worlds előélete: anno az első rész megjelenése után nagyon hamar bejelentették a játék első kiegészítőjét The Temptation alcímmel, majd hónapokkal később úgy döntöttek: mégsem kiegészítő, hanem teljes értékű második rész lesz a projektből. Az alcím ugrott, jött helyette a nagy kettes - a végeredmény a Two Worlds II lett.

15.
15.
Skyer
#13: Lehet érdekesen fog hangzani, de a Gothicban nekem sokkal egyértelműbb, és eleve egyszerűbb volt minden :D 2-vel kezdtem, de mind a 3-at végigtoltam rengetegszer. Gothic 2-t számtalanszor... Te jó ég, hogy bírtam :D
14.
14.
hedzsooo
#13: + Annyit a Two Worlds 1-hez, h mindossze 1 ezer Ft-ert lattam par honapja 1 boltban Magyarorszagon, sz`al szerintem az ara is mar igazan barati. Az is igaz, h a multis, tobbjatekos-modot mar nem sokan toljak szerintem benne. ;-)
A legtobb igazi fan mar a TW2 multijat tolja szepen. ^^
13.
13.
hedzsooo
...Az elsohoz Two Worlds-hoz is kijott rengeteg PATCH, amit akar 1 db nagyobb patch formajaban le lehet tolteni ! A kuldeteseket pedig jelolte alapbol a mini-terkep, sz`al nem tudom, mi lehetett annyira atlathatatlan benne. ;-)

Pl. a Gothic 1-2-3 eseteben igaz lehet az allitas, h atlathatatlan kezdok szamara, mert nincsen semmilyen manko, nagy benga jelzesek, h ki es milyen kuldit ad, v. hogy hol teljesitheted oket. Mindent a parbeszedek, dialogusok es feljegyzesek alapjan kellett felderiteni es megoldani, ez ( is ) volt a szep benne nekem, de sok kezdot pl. ez elriasztott a Gothic sorozattol.

A Gothic 4-et mar masok keszitettek, nem hasonlit az elodjeire igazan, igy azt nem is emlitenem nagyon ide most. ;-)
12.
12.
LtK
#11: Szerintem mindenképp próbáld ki
11.
11.
Skyer
Az első rész nagyon nem jött be, egész egy bughalmaznak, és átláthatatlannak tűnt.
Viszont azt megkérdezném, a második részt érdemes kipróbálni? Első rész miatti tapasztalatok miatt, kissé kételkedem benne, hogy kipróbáljam.
10.
10.
boxgamer12
Am én is várom h megjelenjen a magyarositás :D akkor egyböl letöltöm a játékot és jáccok ,addig marad a Dragon Age meg a Witcher :D
9.
9.
boxgamer12
Hedzooo a Two worlds fan csalodtam volna ha nem irsz ehhez a cikkhez:P:D
8.
8.
Mortis
Az első rész egy bugtenger, a 2. egy korrekt fantasy-RPG volt. Várom szeretettel a következőt. :)
6.
6.
hedzsooo
#2: Ja, a publikus magyarositas elkeszulte kb. 2 honap mulva varhato. ;-)
5.
5.
hedzsooo
#4: Korrekt aron is adjak, nekem ugy tunt. Multijaval eggyutt rengeteg orat el lehet vele jatszani. ^^ ;-)


En mondjuk mar tavaly kulfoldrol megrendeltem az elsok kozott, meg vmikor Novemberben mar megkaptam Nemetbol. XD ^^
4.
4.
The Lone Drow
#2: A Supergamer.hu-nál lehet kapni, de úgy tudom, hogy ők is importálják a játékokat. Nekem innen van meg. http://www.supergamer.hu/two-worlds-2-p-13297.html
3.
3.
The Lone Drow
És bizony élvezetes lett a második rész
2.
2.
hedzsooo
#1: A cikkben szereplo kep nem TW3-as, a kep a Two Worlds 2-bol van es tenyleg jol nez ki, csak kar, h a jatek 2 db kiadoja NEM 1 idoben tudta megjelentetni, + pl. Magyarorszagon ugy tudom, h meg mindig nincsen hivatalos forgalmazoja a Two Worlds 2-nek, ennek ellenere jo jatek, az egyjatekos-sztori modja es a MULTIPLAYER-e sem rossz.

MAGYAROSITAS is keszul mar hozza "hazilag", nickneven "Ardea" vezeti a projekt-et, erre olvashattok rola: http://www.hunositokteam.weboldala.net/articles.php?article_id=17

Itt 1 rovid video is a KORAI, BETA-verzios magyarositasbol, ez meg elegge magyar-angol mix, de azert latni, h hogy fog alakulni: http://www.youtube.com/watch?v=xlO3F_B3hMA


A jatek mar tavaly megjelent tobb helyen, keves hibaval, de azert mar kapott 2 nagyobbacska PATCH-et es 2 db hotfix-et, mini-javitast is a PC-es verzioja ! ;)

Aki meg abszolut nem hallott volna rola, FANTASY-RPG PC-re, vmint XboX360-ra es PS3-ra is ! ;-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...