Készül a következő Command & Conquer

Tegyük hozzá, hogy mindez még nem hivatalos, csak nagyon erősen valószínű. Az igényesebbek esetleg pletykának is tekinthetik, de úgy tűnik, hogy az Electronic Arts nem csak a PC-s játékok feltámasztására fekszik rá, de ezzel párhuzamosan egy új Command & Conquer is készül.

Az információk a megújult CnCStage oldaláról származnak, ami azonban röviddel az információk felkerülése után teljesen leállt. Valószínűleg valami hiba csúszhatott az Electronic Arts gépezetébe, vagy csak ezzel szeretnék húzni a rajongók agyát, mindenesetre néhány szemfülesebb ember azért lecsapott a felkerült újdonságokra.
 
Ezek szerint az EA egy teljesen új stúdiót hozott létre (hála az égnek) a stratégiai részleg vezetésére: ők a Victory Games, és Los Angelesben lesz a főbázisuk. Ezen felül a csapat vezetője, Jon Van Caneghem már el is mondta, hogy egy új, AAA-kategóriás Command & Conquer játékon dolgoznak PC-re.

A stúdió terve, hogy megújítsák a C&C-sorozatra jellemző alapvető technológiákat, és ezzel egy biztos alapot hozzanak létre a széria további fejlesztéséhez. Kicsit merész lenne kijelenteni, de állítólag arra is lehet esély, hogy az egész téma teljesen online vizeken evez tovább.

Persze hivatalos bejelentés egyelőre nincs az Electronic Arts irányából, úgyhogy addig is tessék ezt egy csipet sóval fogyasztani.

15 komment - szólj hozzá!