Készül a következő Command & Conquer

Tegyük hozzá, hogy mindez még nem hivatalos, csak nagyon erősen valószínű. Az igényesebbek esetleg pletykának is tekinthetik, de úgy tűnik, hogy az Electronic Arts nem csak a PC-s játékok feltámasztására fekszik rá, de ezzel párhuzamosan egy új Command & Conquer is készül.
  • Írta: InGen

Kommentek

#15
Azért a C&C 3 az nagyon jó volt...tény hogy a 4 elég pocsék lett, de azért még nem temetném...
#14
#13: Én is csak erre tudok most tippelni. Az biztos, hogy nem a minőség. :)
#13
ScooModerátor
#12: Szerintem a pénz határozza meg. A költségvetés.
#12
#11: Hát azért szerintem messze van a legjobb RTS címtől de azért nagyon hangulatos kis játék volt.

Amúgy manapság szerintem a Generalst érné meg föltámasztani, messze a leginnovatívabb játék volt a sorozatban. Én a CnC 3ig toltam a dolgot de az már nagyon nem jött be a RA3 meg még annyira sem. A4et meg ki se próbáltam a videók után.

Én totál úgy éreztem, hogy egyszerűen elszaladt a világ mellettük. Amíg ők annál voltak leragadva, hogy "gyárts sok tankot -> rusholj" addig az RTS műfaj szépen továbbfejlődött. Az ő játékaik meg olyanok maradtak mint a COD. Újat nem nyújt, gyors, pörgős, jó sztori, egyszerű, hangulatos. Pechükre az RTS-ek nem fogynak úgy mint egy FPS.

Ettől a hülye AAA kategóriától meg röhöghetnékem van. :) Nem tudom ki találta ezt ki de jó nagy marhaság. Jó hogy a dobozokra nem nyomják rá, hogy C, B, A, AA vagy AAA játék lapul benne... :D Egyáltalán mitől lesz egy játék AAA? Mert nyilván nem a minősége határozza meg. Esetleg a ráköltött pénz? Mert a google-ba nem találtam magyarázatot erre. :)
#11
#7: a RA2-vel szerintem te még nem játszottál. Ha viszont azzal nem játszottál, akkor kihagytad a világ (szerintem) valaha volt legjobb RTS-ét (a TBS más kategória).
#10
Red Alert 2 meg a C and C Generals kedvenceim!
#9
a legutóbbi elég xarra sikeredett... remélem nem annak a vonalán kívánnak elindulni
#8
imádom ezt a sorozatot, van cnc3 mas sapkám sőt most is a cnc 3 mas egérpadomat használom. Az tény , h a 4 egy rakás sz*r lett de amik előtte voltak... húhúúú. én várom ezt a játékot remélhetőleg jobb lesz mint a 4 :)
#7
A Genrerals (+zero hour) és a tiberium wars 3 (+kane's wrath) Nagyon állat gémek voltak rengeteget toltam velük de a többi nagyon pocsék (sztem)
#6
Tiberian Sun, meg esetleg a CnC 3 volt a jó.
#5
Minden, ami a cikkben le van írva, már mind hallottuk legalább 3 részre visszamenőleg, az elmúlt években.
/me legyint.
#4
#3: Bizony ám, emlékszem mikor az első résszel játszottunk haverokkal suli helyett..... kár hogy mi lett belőle...
#3
Na, ez a sorozat is megy a süllyesztőbe sajna. Kár érte. Nagy öreg, nagy klasszikus...
#2
ScooModerátor
Úgy tudtam az utolsó résszel lezárták a történetet (nem játszottam vele). Persze a pénz beszél, a forgatókönyvíró ír...
#1
hát a c&c 4 elég pocsék volt :S