Első helyen nyitott itthon a Test Drive Unlimited 2

Bár várakozásainkhoz képest kissé alul teljesített, a Test Drive Unlimited második részére rengetegen voltak kíváncsiak itt, Magyarországon is. A játék kapásból az összesített toplista élén nyitott, ezzel pedig maga mögé utasította a World of Warcraftot és a FIFA-t is.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#6
"Ami sokkal inkább számít, hogy a játék így legyűrte az általában élen tanyázó World of Warcraftot" Nem a Warcraft tanyázik az élen mint játékszoftver hanem a kártya ez óriási különbség ám! Tehát totál nem számít semmit, hogy lenyomta a fantomszoftvert. :)

nincstelen: Ez csak azt mutatja, hogy PC-re nincs friss értelmes autós játék ami alternatíva lehetne. Az első részt meg már nem is lehet kapni elég régóta. Úgy eltűnt mint a Max Payne 2 anno. Az NFS talán ami lehetne de a PC-seket ezek szerint nem mozgatja a remake, vagy csak letöltik oszt ennyi. Viszont a TDU2-őt a multi miatt már inkább megveszik.

Mortis: A játékvásárlók nagy része ezek szerint szeret gépnél vezetni. :) Mondjuk ilyen Saturn-ba meg MM-ba az ilyen játékok nagyon jól fogynak ezt látni lehet. :)
#5
Ennyien szeretnek gépnél vezetni? Érdekes...:D
#4
#2: tényleg rohattul érdekes (kamu az egész)
#3
#2: Télleg oO.
#2
úgy lett első a TDU2, hogy se xbox-on se PS3-on nem fért be a TOP 10-be, csak PC--n.... nagyon érdekes :)
#1
1. Test Drive Unlimited 2 HÁHÁ leverte a feltöltő kártyáát