Peter Molyneux megint életműdíjat kap

Rövid időn belül két életműdíjjal is gazdagodik minden idők egyik legismertebb játéktervezője, Peter Molyneux. Ahogy arról már beszámoltunk, kitüntetik az idei Game Developers Choice-on, és mint kiderült, a brit filmakadémia Fellowship díját is megkapja. Valljuk be: nem ok nélkül.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#9
En mara sajnos megutaltam, de a Populus, DK, Theme Park miatt mindenkeppen jogos az elismeres. Kar hogy kb 2000 tajekan elfelejtett jatekot kesziteni...
#8
#4: Pontosan!
#7
Egy zseni.. Mindenképp a képzeletbeli Hall of Fame-be a helye a többi videó játék isten között. :) Örökké várni fogok egy tisztességes DK remake- re. :)

Ne felejtsük el, hogy a Syndicate felett is bábáskodott ami szintén zseniális játék volt szerintem!

Amikor ilyen cikkeket olvasok mindig nosztalgiázni kezdek pedig nem vagyok öreg.. Mégis olyan és lelkesedéssel és örömmel gondolok vissza a régi idők játékaira ahogy a maiakra szerintem sose fogok tudni. Bár lehet, hogy csak fiatalabb voltam és azért fogtak meg azok annyira. Franc se tudja de a Dungeon Keeper Horned Reaper-ét sose felejtem el. :)
#6
hakydakillahModerátor
csak azt tudom mondani, mint a múltkor - Gratula neki :-)
#5
Nekem csak egyetlen gondom van az úriemberrel. Mégpedig az hogy túl sokat ígér és abból csak keveset tart be.
#3
A játékait mindig egy megváltó, reformer csodaként állította be, de valljuk be, sok mindent köszönhetünk neki! Jogos az elismerés.
#2
Egyedi stílusa és kisugárzása van Molyneuxnak.
Egyetértek DarkKony -val.
#1
megérdemli...nagy ember