Modajánló: A Source motoros Blade Symphony

Emlékeztek még a 2002-es Jedi Knight 2: Jedi Outcast és 2003-as utódjára, a Jedi Academy-re? Mindkét játék multiplayer része legendává vált a Star Warsot kedvelők köreiben, elvégre ezek voltak az első címek, melyek lehetőséget adtak online fénykard-csetepatékra.

A rajongók különböző szabályokat fektettek le, létrehozták a párbajozás szellemiségét - az akkori játékosok közé tartoztak a Puny Human Games fejlesztői is. Örömömre szolgál bemutatni a srácok legújabb modifikációját, a Blade Symphony-t. (Mellékinfó: a Puny Human Games sokunk számára ismerős név lehet, hiszen ők fejlesztették a Source motoros Dystopia című, multiplayerre kihegyezett cyberpunk FPS-t is.) A címet olvasva még a legcsekélyebb angoltudással rendelkező barátaink is sejthetik, hogy miről van szó: kard és szimfónia? A hangsúly nagyon is a kardon lesz.

A Blade Symphony jelenlegi verziója zárt bétafázisban fut, három elérhető pályával, jelenleg karakter és felszerelés-modifikáció nélkül. Bétakulcs igényelhető a hivatalos honlapon és a játék Mod DB-s oldalán is - a mod futtatásához szükséges valamelyik Source motoron futó játék megléte, illetve egy Steam-fiók birtoklása is.

11 komment - szólj hozzá!