Májusban érkezik a PC-s Fable 3

  • Írta: zoenn
  • 2011. február 25.
  • Érdekesség
Link másolása
A Microsoft végre lerántotta a leplet a kissé sokat késlekedő Fable 3 számítógépes változatának végleges megjelenési dátumáról. A Lionhead mesteri narratívával megáldott szerepjátéka fél év késéssel landol Windowson, ám cserébe akár hardcore nehézségi szinten is nekivághatunk.

A várakozás mindenképp megérte, mert egy extrákkal megpakolt kadással lehetünk gazdagabbak, nem beszélve arról, hogy a külcsín minősége is a PC-s változat javára billen. A sajtóközleményből idézünk:

"Az izgalmas albioni kalandok mellett az NVIDIA technológiának köszönhetően 3D-s megjelenítést valamint a csak PC-n elérhető "hardcore" nehézségi fokozatot is élvezhetik a játékosok. Azokban az országokban, ahol már elérhető a Windows Phone 7 Xbox LIVE Marketplace szolgáltatás, a játékosok letölthetik telefonjaikra a "Fable Coin Golf" című minijátékot is. A telefonos játék során megkeresett aranypénzeket és a három elérhető új fegyvert a játékosok később felhasználhatják a Fable 3 Xbox 360-as vagy PC-s változatában is."

Molyneux csapatának impozáns RPG-je május 19-én jelenik meg Európában, míg az Egyesült Államokban két nappal korábban.

Márciusban új DLC-ben részesülnek az Xbox 360-tulajok. A Traitor's Keepben a Ravenscar Keep, a Clockwork Island és a Godwin Estate helyszíneken új kalandok várják a nagyérdeműt és hűséges ölebüket. A csomag 560 MS pontot kóstál.

20.
20.
Irasalgor
Végre..ha meg nem megy a gépemen, akk nincs mese XBOX-ra kell beszerezni :/
19.
19.
futurenoise
Na de mi abban a koncepció, hogy az első rész van PC-re, a második nincs, aztán a harmadik megint van? :P
18.
18.
Daetnas
Akkor viszont ideje lesz megvenni a második részt boxra, hogy képben legyek. Túl sok jó játék jelenik meg idén a tárcám méretéhez képest. :)
17.
17.
nincstelen
A polcomon itt fekszik a Collectors Edition, úgy hogy a PC verzió nem izgat, bár azért a hardcore nehézségi fokozatra kiváncsi leszek! :)
16.
16.
Kreeg
az elsőt imádtam...a 2 öt nem tudtam imádni...ha a 3 al elkezdek játszani félek hogy délután 4 kor elkezdem reggel 8 kor felállok reggelizni majd vissza...lassan kikel iratkozni a sulibol hogy tudjak játszani :D
15.
15.
343i
#13: Előző alatt az első részt érti, mivel a második nem jött ki pc-re.
14.
14.
bitbandita
#13: Na az engem is érdekelne :D
13.
13.
Giggsy
#9: Ha az előző bejött PC-n, akkor légyszi áruld már el hol szerezted meg. Legjobb emlékeim szerint csak az elsőt adták ki eddig PC-re.
12.
12.
Hycker
#6: inkább must buy ^^ az első rész óta várom hogy jöjjön PCs változat. de omg májusban jön a DNF is. táppénz ftw xD
11.
11.
adriano28
véééégre, addig még egyszer kipörgetem az egyet MEGINT :D
bár még várni kell 1.5 hónapot -.-
9.
9.
hedzsooo
Hmmm..., az elozo bejott PC-en, talan ezt is erdemes lenne kijatszani, legalabb egyszer. :-)
8.
8.
xr0w
IGEN IGEN IGEEEN. VÉGREMÁÁÁÁ'
6.
6.
JoHnNiEE
5.
5.
xICEMANx
Nah ennek a haverom nagyon fog örülni...:D:D:D
4.
4.
dankee
Ezaz!!!Király hogy lesz benne hardcore, mert mindenhol azt olvastam(és a haverom is mondta) hogy annyira casual hogy alig kell 2-3 gombot nyomni a harcban és már nyertél meg hogy van egy ilyen rohadt "porvonal" ami mindenhova mutatja az utat(remélem ki lehet majd kapcsolni).Egyébként én sztem CE-t veszek belőle nagyon igényes lett.
3.
3.
Raziel88
"extrákkal megpakolt"
Remélem nem csak a Hardcore és a mini golf lesz az extra hanem még valami plusz ezeken felül is. Pl. jó felvetés a DLC is (aminek én is örülnék), de ne legyünk annyira nagyravágyóak. Örüljünk hogy Molinyúúú megadja a PC-seknek is a lehetőséget a játékra. :D
2.
2.
Mortis
Jó lenne ha megkapnánk az eddig megjelent DLC-t is hozzá alapból, de ne akarjunk túl sokat. :)
1.
1.
Raziel88
Hurrááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...