Előzetesen a Fable III új DLC-je

  • Írta: fojesz
  • 2011. február 27.
  • Videó
Link másolása
Március elsején érkezik a Fable III legújabb letölthető kiegészítője, melyben új küldetések és karakterek várják a rajongókat. A Traitors' Keep kapcsán készült trailer már megtekinthető, beljebb kerülve azonnal megnézhetitek: közel kétpercnyi gameplay jelenetekkel dúsított kedvcsináló következik.

A múltheti Microsoft showcase egyik legjobb híre volt, hogy végre fény derült a Fable III PC-s verziójának megjelenési dátumára (május 17.), valamint bemutatásra került egy új DLC is az Xbox 360-as változathoz. A Traitors' Keep március 1-jén, azaz már a jövő héten letölthetővé válik, a játékosokat a Ravenscar Keep, Clockwork Island és a Godwin Estate helyszíneken új feladatok és szereplők várják. Ára 560 Microsoft Pont.

8.
8.
adikas
#5: Remélem úgy lesz.
5.
5.
fojesz
#4: Egyelőre csak annyit mondtak, hogy Xbox 360-ra érkezik, vélhetően elsősorban azért, mert még a PC-s játék két hónappal később jön. Hogy aztán a DLC jön-e PC-re is, vagy sem, arról még nem volt szó, de nincs kizárva, hogy a PC-s játék már alapból tartalmazni fogja ezt a csomagot.
4.
4.
leviske
"valamint bemutatásra került egy új DLC is az Xbox 360-as változathoz."

Ezt a félmondatot hogy kell értelmezni? Azért csak a X360 változathoz, mert PC-n még nem jelent meg, vagy azért csak a X360 változathoz, mert még a DLC-k is késni fognak PC-n?

Ha utóbbi, akkor az már végképp nevetséges lesz.
3.
3.
Split
#2: szerintem is undorító dolog, de amíg olcsóbb egy ilyet fejleszteni, mint egy rendes kiegészítőt, ráadásul a kockázat sem akkora (kevesebb helyen értékelik a DLC-ket, mint a teljesárú kiegészítőket), mégis eladható a dolog, akkor addig azt hiszem ezt le kell nyelnünk...
2.
2.
HorvathD
Büdös Business lett ez a DLC.
Lassan már nincs játék, amihez nincs 800 pontos DLC.
Úgynézki hogy már csak félkész játékokat gyártanak.
1.
1.
Gábor36
Már várom a játékot. Nagyon tetszik, hogy a DLC-k is benne vannak. A 2-t nem rég vittem végig, jónak jó volt, de az 1 jobban tetszett. Remélem a 3 is megnyeri a tetszésem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...