Dátumot kapott a Virtua Tennis 4

  • Írta: fojesz
  • 2011. február 27.
  • Megjelenés
Link másolása
A sors fintora, hogy az utóbbi egy-két évben alig érkezett értékelhető teniszjáték, erre a közeljövőben kettőt is kapunk. A Top Spin negyedik része mellett új epizóddal bővül a Virtua Tennis sorozat is, mégpedig áprilisban, bő egy hónappal a konkurens játék megjelenése után.

A Virtua Tennis 4 eddig nem tűnik rossz próbálkozásnak, igaz, az eredeti játékot fejlesztő japán csapattól nem is vártunk mást. Az új rész a 3D mellett mindhárom célplatformon támogatni fogja a mozgásérzékelős kiegészítőket: Wii-n a Motion Plust, PS3-on a Move-ot, Xbox 360-on pedig a Kinectet használhatjuk teniszezőnk irányítására.

A Sega bejelentette, hogy a játék április 29-én kerül az európai boltok polcaira - az amerikaiak most szívtak, nekik május 10-ig kell várniuk. A Virtua Tennis 4 az átalakított irányítás mellett új World Tour karriermóddal és új online funkciókkal várja a sportág szerelmeseit.

8.
8.
shatterhand
az első kettő felejthetetlne volt dreamcasten
a 3.at nem éreztem annak
5.
5.
szcsaba1994
#4: Nem mondod, hogy jobb az igazi tenisz.
Tudod, már több éve teniszezek.
Én csak MM-ben próbáltam a kinectet ,de ottelég nagy volt a késés
4.
4.
Füles
amugy nem értem miért mondja mindenki hogy kinect 1mp-t késik, meg stb. Nekem is van kinectem és tökéletesen megy semmi probléma. Amúgy kinectnél is tudod használni a teniszütődet:D (hidd el jobb az igazi tenisz).

Remélem ebbe is benne lesz Bajcsy-Zsilinszky Endre xD
3.
3.
fojesz
#2: Igen, először PS3-ra jelentették be, azután megerősítették a másik két verziót.
A játék ofkorsz rendes kontrollerekkel is játszható lesz.
2.
2.
nincstelen
Akkor ez most mind a három platformra fog megjelenni? Mert eddig úgy tudtam, hogy csak PS3-ra jön... Amúgy Kinect nélkül is fogunk tudni vele játszani?
1.
1.
szcsaba1994
Azért azt megnézném, hogy milyen lehet kinect-tel.
A tenisz a precíz időzítésről szól.
A kinectnek meg akár 1 mp-es késése is lehet.
Move-val viszont nagyon király. Én a move érzékelőjéhez hozzátenném a teniszütőmet, és úgy játsanék vele (Ha nem Xboxom lenne)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...