NGP-re és 3DS-re is megjelenik az F1 2011

  • Írta: zoenn
  • 2011. március 2.
  • Hír
Link másolása
Nem csak HD-konzolokra és PC-re érkezik a Codemasters idei Forma 1-es szezont feldolgozó autós címe, hanem már az újgenerációs kézikonzolok is megkapják a maguk változatát. Ez az első lépés arra nézve, amiről a kiadó is nyilatkozott korábban, miszerint "nagy tervei vannak" az F1-jogokkal.

A Japánban múlt hétvégén megjelent Nintendo 3DS-ben és az év végén érkező Sony handheldjében annyi erő van, hogy könnyűszerrel képes futtatni az idei Forma 1-es szezont felvonultató hivatalos játékot, vélhetőleg komolyabb minőségi visszalépés nélkül. Így nem ért minket meglepetés, amikor egy holland újságíró retweetelte a Codemasters Benelux csicsergését, miszerint a következő generációs kézikonzolokra is megjelenik az F1 2011.

Az F1 2011 sokkal több lesz, mint pusztán az idei autókat, pilótákat és versenynaptárt tartalmazó folytatás, a játékmechanizmust erőteljesen átdolgozzák, és minden korábban jelen lévő hibát kigyomlálnak - tudtuk meg korábban a Codies vezérigazgatójától, Rod Cousenstől. Minden terepet meg szeretnének hódítani az angolok, a platformlistára így felkerült a 3DS és az NGP is.

5.
5.
p.balou
Ez azt jelenti, hogy még idén biztosan jön az NGP.
4.
4.
aludttej
dirt 3 kéne iphonera gyáááááá mekkora lenne :D
3.
3.
ATi0021
Az F1 2010 se volt rossz, egyedül a biztonsági autó hiányzott, és elég fura volt a reputation rendszer is. Hiába lettem TorroRossoval VB, a legjobb szerződés mindig a riválisnak választottól jött. Pedig a valóságban egy gyenge csapattal VB-t elérőért kapkodna minden csapat.
1.
1.
Sundesz
Remélem, hogy az NGP-s verzió inkább PS3 port lesz, mintsem 3DS-el együtt fejlesztett verzió.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...