Készül a következő Resident Evil-film

Azt hiszem, senkit nem ér különösebb meglepetésként, hogy már készül a következő Resident Evil-film, főleg, ha azt nézzük, hogy az előző irgalmatlan nagy sikert aratott. Persze a folytatás is teljes 3D-s támogatással érkezik, és remélhetőleg még több dolgot vesznek át a játékokból.
  • Írta: InGen

Kommentek

#48
#47: Egyébként felkínálta a csóka, hogy kiáll rendes bokszban azzal aki ócsárolja őt és a munkáját XD
"A Bloodrayne rendezője Vancouverben négy kritikusával állt ki három meneteket bokszolni, miután már nem bírta lenyelni az őt ért támadásokat"
Na, találtam is erre utaló nyomot.
#47
#46: Az még viccnek is rossz. Szerintem Boll barátunkat akkor tényleg akasztanák. :D
#46
#42: Senki nem kényszerít, hogy nézd őket :-) és örülj, hogy nem az Alone in the Dark filmből csinálnak újabb részt, mert az elég szégyen lenne.
#45
#41: James Cameron filmjei mind nagyot szóltak, nekem speciel már az Aliens: Bolygó neve halállal belopta magát a szívembe.
Ízlések és pofonok, én speciel transzban voltam a film alatt... neked meg sablon különbözünk ennyi.
#44
#32: Bocsi, de azt vettem észre, hogy vannak itt olyanok akik úgy próbálnak valakiknek tűnni, hogy leszólnak mindent.
#43
#29: Nekem általában bejöttek az IMDb a gány értékelések pl. a 4 pont alattiak, azok valóban a B kategóriás gagyik.
Bár számomra érthetetlen módon a drámák mindig jó értékelést kapnak.
A és a T3 valóban megosztotta a rajongókat szerintem ott kevés volt a történet inkább a látvány, az akció volta lényeg.
#42
Amennyire imádom a Resi sorozatot mint Játékot ... Annyira irdatlanul Sz**ok lettek a filmek , annyira jó lenne ha végre leesne nekik is.
#41
#35: Az Avatar sikere abból adódott,hogy szépen volt megcsinála az az egész hely amúgy semmi extra nincs benne az egész egy sablon sztori volt meg szanaszét volt effektelve.Az eredet ugyanebben a cipőben jár,a története meg majdnem ugyanaz mint a mátrixnak.
#40
#38: Resident Evil: Degeneration. Ez a 4 után és az 5 előtt játszódik Leonnal és Clair Redfieldel
#39
én meg már azt hittem a 3.al be is fejezik
#38
Hát számomra az egyszer érdemes megnézni kategóriába tartozik a film mind a 4 része. A játékok közül a Resi 4 tetszett a legjobban, nem hogy inkább azt vinnék filmre. Persze nem Jovovichal, hanem valami Lio keneddy hasonmással. Egyébként az eddígi 4részt egyre kevesebb érdeklődéssel figyeltem.
#37
én már a 4 végénél tudtam hogy lesz 5. Állítólag v mi evolution lesz a címe vagy mi
láttam v mi plakáton . .
#36
#35: *IMDB
#35
Azért meg lehet nézni, hogy az itteni kommentekből hány szól arról, hogy gagyik ezek a filmek, de igazából tök hülyeség egy szubjektív dolgon vitázni.Nekem nem tetszik neked igen. Viszont az Avatar is mekkora siker volt meg mindenki elvolt ájulva tőle, viszont azért egy scifi ranglistán nem lenne az első 100-ba se. (és ezt úgy mondom, hogy nekem tetszett a film, de nem mondanám, hogy megérdemelt volt a nagy hipphipphurá amit kapott. és ezt csak az IBMD-hez fűzném)
#34
A játék tetszett de a filmek...hát...nem igazán.az első tetszett meg a harmadik.A kettős az totál gáz volt szerintem a NEMESISEL.Az Afterlifeot ne láttam...biztos jó lehet.
#33
#32: Ott a pont. IMDB használható azért én legalábbis szoktam használni. :)

20 MZperX: A példa tök rossz ugyanis ha mindent teledobálnak szarral A: nem lehet kikerülni B: a szagát érezni fogod. A filmeket viszont totál jól lehet szelektálni szerencsére, és a gagyi filmek semmit nem vesznek el az életedből. Plusz ami neked szar az másnak meg kincs. Ld. Tarantino filmek.

23: Mortis: Az egész filmes műfajt mélybe taszítani? Ettől még ugyanúgy készülnek/készülhetnek jó zombis akciófilmek. Sőt ezt a lécet még könnyebb is megugrani. Az meg, hogy nem szarja le mivel taszítják mélybe a sorozatot.... Nézd én se örülök, hogy esik a színvonal, de totál nem lehet tenni ellene semmit amíg a bevételek őket igazolják (természetesen nem a bevétel határozza meg a film minőségét). Ezért felesleges is nagyon vergődni rajta. Max a következő részt nem nézed meg moziban/veszed meg DVD-n BD-n, és reménykedsz, hogy sokan követik a példádat. Hidd el, hogy amint komoly bukta lesz egy rész azonnal elgondolkoznak a folytatáson. Ez üzlet. Egyébként meg meg kell tanulni szelektálni, nem könnyű de nem is lehetetlen és máris 80-90%ban neked tetsző filmeket fogsz nézni. :)

Xenomorf: Bloodrayne még talán a legjobb filmje. :)


Egyébként ha már imdb nálam a legjobb példa a Kickboxer 4 amit én spec. vmiért imádok ott meg 3.2-őn áll. Ettől még nem vonom kétségbe, hogy szar mégis engem valahogy megfogott. :) Pedig tanultam a filmekről és néztem/nézek is igényes filmeket bőven, aztán mégis. Emberek vagyunk na! :)
#32
#29: Csak hogy tisztázzuk, mi is az az IMDB....... Terminátor 3, te 10 pontot adsz. Ő 1-et. Így kijön az 5 pont, ami az aranyközépút. Ez az IMDB!!! Felhasználók értékelnek és ez alapján jön az átlag. Nem szentírás, de jó eséllyel tükrözi a valóságot. Aki nem tudja a helyén kezelni ezeket az osztályzatokat (ahogy észrevettem te ebbe a csoportba tartozol) azokat sajnálom, de igazán lenyugodhatna most már és érvelhetne normálisan, emberhez méltóan egy másik ember felé...
#31
#29: Kiindulási alapnak azért megfelel. Szóval azért ha nagyon tágan nézzük, akkor van némi igazság a pontozásoknál(bár ez sem mindig van így). De az ott lévő szám alapján ítélni egy filmről? Ejjejj...
#30
Elég volt ránéznem a képre... Ez rossz film lesz
Na meg az előző rész se volt e legjobb...