GDC 2011: Mi a helyzet a Counter-Strike 2-vel?

Habár a Valve az idei konferencián "csak" az accountunk biztonságára kihegyezett Steam Guardot jelentette be, egy szemfüles újságíró rákérdezett arra, hogy mi a helyzet a Counter-Strike folytatásával. Gabe Newell viszont észrevehetően legyint olyan dolgokra, amik a játékosokat a legjobban érdeklik.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#27
Az 1.6-os is nagyon kiraly, de ebben igazat adok, hogy mar jol jonne az ujulas es a cs.2-vel is mar foglalkozhatnanak
#26
#25: De még is felveszi a versenyt, mert a mai napig ezt játsszák a legtöbben, mint multi FPS-t.
#24
#7: Mi köze a cs-nek a csőben haladáshoz? Szerintem kevered a cod single playerrel vagy más egyéb kampánnyal. Multi játékról van szó.
#23
#7: Erre szokták azt mondani, hogy ha hallgattál volna okosabb maradtál volna.
Amúgy a lényeget leírták már előttem, a steam ami a profitot hozza a többi az már csak hab a tortán.
#21
#20: hát én sztem meg is venném eredetibe !!mondjuk téll kellene bele egy jó adag újítás
#20
Hát már tényleg jó lenne. Én is 1.6-ozok de azt is megunja egy idő után az ember. a Source meg csak grafikai tuning volt+pályák. Kéne már valami páli fordulat.
#19
Vágják ketté az egészet, Valve-Steam és Valve Entertainment, egyik sztímel másik meg minőségi játékokat csinál ( és megadja azt is amikkel tartoznak nekünk :P )
#18
#13: én 1.6-ozok és az is tele van
#17
#7: cs nagyon fasza game,bár nem toltam vele tul sokat ink codozok,de a cs nagyon faja,,attól h téged leszórtak mint a szart nem azt jelenti h nemjó a jéték hanem hogy......
#16
#13: bekell vallanom,hogy nem bírja el a gép :(
#14
#3: hát nem kéne a cod példáját követni... fölösleges évente, mert úgy is vagy elbasszák vagy full ugyan olyan lenne
#12
#9: örök klasszikus, én kb 3 éven át cs 1.6oztam eléggé keményen(napi 2-3 óra legalább,bár ha nem volt semmi dolgom több :D )

#8. Sztem is rosszabb a source....
#11
#10
#2: "Ott van a kezükben az aranyat tojó tyúk, erre ők le se szarják."

igen, ott van és STEAM-nek hívják. és ahogy a videón is látszik, nem szarják le.
#9
#7: Csak úgy szólók hogy a Counter Strike-ot mai napig többet játszák mint akármelyik másik online játékot! Amúgy meg én is most vettem meg karácsonykor steamen a source-t és nem bántam meg, mert mai napig előveszem és néha haverokkal lenyomunk pár kört! Legjobb online játék a Call of Duty mellett és én mindkettőt nagyon szeretem!
#8
#7: rengetegen cséznek még és nem csak a Source (ami szerintem rosszabb) hanem még az 1.6 is fut. Van 1 fajta varázsa amit valaki szerint nem lehet megunni de én ezt 1szerűen függőségnek nevezem :)