Új(abb) Tomb Raider-film készül

De amikor azt mondom, hogy újabb, ne arra tessék gondolni, hogy Angelina Jolie visszatér bohóckodni még egy kört. A megújuló, megkomolyodó Tomb Raider egy teljesen új filmes adaptációt kíván, és úgy látszik, hogy erre nem csak a játékot készítő Crystal Dynamics jött rá, hanem Hollywood is.
  • Írta: InGen

Kommentek

#38
Kimoderált üzenet
#37
ok Kössz
#36
#35: Újraindítják a sorozatot. Nézd meg szegény Devil May Cry-t mi lett belőle. Szerintem utána megérted mi az! :(
#35
Mert am Tr fan vagyok,csak nem tom mit is jelent pontosan az hogy Reboot?
ha valaki tudja akkor írja le:D thx
#34
#29: egyetértek! :D
#33
Mi az hogy Reboot?
#32
YTy
Legyen a főszereplő a képről a csaj, annyit reklámozzák vele az új TR-t, hogy a filmben még fura lenne ha nem is hasonlítana rá :)

#31 Ki mondta, hogy Lara nem lehet szőke? :P
#31
Lara szerepére tökéletes lenne Szandika is a Való Világból. Be kell festeni feketére a haját oszt kész! XD
#30
Sztem Jolie nem rossz, mint színész, és Larát és jól hozhatná! De egyet ne felejtsünk el a rendező mondja a színésznek, hogy milyen karaktert akar, és azt a színész hogyan valósítsa meg, tényleg a rendezőn és az írón múlik! Tény nem a legjobb színész, inkább mennyen valamiféle jószolgálati nagykövetnek!
#29
Lehet engem megkövezni, de nekem bejöttek a TR filmek. Szerintem Angelina Jolie olyan Lara Croft volt, amilyet a játékok alapján el lehetett képzelni. Ami más pontjait illeti az első két résznek... az első sokkal inkább volt igazi Tomb Raider, mind a helyszíneket, mind a történetet tekintve, de valami mégis hiányzott belőle, hogy igazán nagyot üssön. Kicsit talán rövidre sikeredett (akció-kaland kategóriában azért 100 perc feletti filmeket szoktak gyártani, a TR talán 90 sem volt...) A második rész sokkal inkább hasonlított egy női James Bond filmre, mint vérbeli Tomb Raider-re. Ezzel együtt sem volt rossz, de azért messze volt a telitalálattól.
Az meg, hogy nem Jolie lesz az új részben Lara engem hidegen hagy. Felreppent Megan Fox neve, hálistennek nem ő azóta lekerült a jelöltek listájáról (rettenetes lett volna a szerepre) de hallottam Olivia Wilde-ot is, aki szerintem jó választás lenne (én már azelőtt is gondoltam arra, hogy jó lenne Lara-nak mielőtt ez a hír megjelent volna) de azóta azt is cáfolták. Szerintem aki még jó lenne a szerepre alkatilag az Daniela Ruah (NCIS: LA) Az arcfelépítése hasonló mint Lara-é, a magassága is meg van hozzá, ráadásul az NCIS-ben elég jól adja a kemény csaj karakterét. Utolsó tippnek eszembe jutott még Michelle Ryan, aki szintén volt már kemény csaj, fiatal is, angol is, és rendelkezik néhány... ehem... Lara-ra jellemző adottsággal :D
#28
Jolie majdnem borzalmas volt a szerepre. Bár nem ismerem, hogy átlag milyen, de Lara karakterét elég ...idegesítően hozta. Nem mondom, hogy rossz film. Csak Lara olyan sznobnak hat. De ami jobban zavart a filmekben az a sovány és gyenge helyszínek, lények és egyebek. Messze nem hozzák a játékok szintjét, bár én csak a Legend-Anniversary játékokat ismerem. Egyedül pár jó ötlet és helyszín volt, mit a Legend-ban nagyon jól felturbóztak és felhasználtak.
#27
Törölt felhasználó
#24: hogy gondoltad, hozza majd a vietnámi kölyköket is?! :D
#26
Ez a pixel Lara körökkel szebb, mint a hús-vér Jolie...
#23
Remélem ebben nem lesz cápaorrbabaxás, meg hasonlók
#22
Valami olyasmi hírt olvastam régebben, hogy 3 csajszi "küzd" a Lara szerepére. Ebből a háromból az egyik Megan Fox- a másik két csaj nevét elfelejtettem :).
#21
nekem jobban tetszik ez az új vonal, végre valami életközeli
#20
Na, már megint megy a flame war, teljesen feleslegesen. Oké, neked ez jobban bejön. Oké, neked az előző jobban tetszett, de akkor mi van? Nem kell leszólni rögtön a másik embert, mert más az ízlése. Ez az egyik legnagyobb a butaság a világon.

Egyébként jó ötletnek tartom. Számomra mindkét film csalódás volt valamilyen szinten(talán azért, mert sosem bírtam igazán Jolie-t). Mondjuk Az utazó egy borzasztó unalmas és feszültségtelen film, de azért nem ér temetni már ezt is.
#19
#18: Én meg nem szeretem az RTS-eket, de egy olyan játékról szóló cikkben/topikban sem fogom szarozni a játékot, mert közöm nincs hozzá.